Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ζεντάγια: Press tour- πασαρέλα στη Ρώμη, έκαναν αίσθηση οι γόβες με μπαλάκια του τένις

Ζεντάγια: Press tour- πασαρέλα στη Ρώμη,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νεαρή star προωθεί το φιλμ «Challengers» δικαιώνοντας τον τίτλο του ατρόμητου style icon

Mετά την πολυσυζητημένη γκαρνταρόμπα για τα events της περιπέτειας φαντασίας «Dune» (όπου φόρεσε μέχρι και πανοπλία) η 27χρονη ηθοποιός και performer Ζεντάγια συνεχίζει τα θεματικά outfits για το φιλμ «Chalengers».

Με αφορμή τον κόσμο του τένις, όπου εκτυλίσσεται ένα ερωτικό τρίγωνο, εμφανίστηκε στη Ρώμη με ένα αστραφτερό φορεματάκι που παρέπεμπε σε tennis dress, συνδυασμένο με τις πιο αναπάντεχες γόβες με μπαλάκι αντισφαίρισης στο τακούνι τους. Επιπλέον, έβαψε τα μαλλιά της σε μελί ξανθό τόνο και έδειξε τα υπέροχα και ιδανικά για μίνι μήκος πόδια της.

Το look ετοίμασε ο διάσημος στυλίστας της Law Roach χρησιμοποιώντας custom δημιουργίες του super trendy ισπανικού οίκου Loewe. Το συγκεκριμένο label έχει πάντα καινοτομίες στα ρούχα και τα αξεσουάρ του με τη σφραγίδα του βραβευμένου designer και creative director Jonathan Anderson. Tο στοιχείο με τα μπαλάκια προκάλεσε ήδη διεθνή δημοσιεύματα με φόντο την πανοραμική θέα στο εμβληματικό ξενοδοχείο Hassler στα σκαλιά της Piazza di Spagna. Aλλωστε ο Anderson έχει συμβάλει και στα κοστούμια του «Challengers».

Η Ζεντάγια πόζαρε στο πλευρό του ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο και των συμπρωταγωνιστών της Τζος Ο Κόνορ και Μάικ Φάις. Ενσαρκώνει μια πρώην πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια, η οποία συνάπτει σεξουαλικές σχέσεις με δυο παίκτες τένις.

Στο πλαίσιο της press tour στην αιώνια πόλη άλλαξε πάντψς διάφορα outfits μεταξύ των οποίων ένα μαντό με print σκακιέρας Marc Jacobs, μια λευκή τουαλέτα Louis Vuitton και ένα σοφιστικέ ταγιέρ Calvin Klein με εκθαμβωτικό περιδέραιο Bulgari. Όμως τα… μπαλάκια έκαναν τη διαφορά. Καταχωρήθηκαν στα «unforgettable fashion moments» της Ζεντάγια, η οποία παραμένει απολαυστικά ριψοκίνδυνη στυλιστικά.

 Ειδήσεις Τώρα

Σχολεία: Τα νέα μέτρα για το bullying - Τι αλλάζει σε αποβολές, απουσίες και κινητά

Γεωργία Παράσχη: «Τα είπαμε» με τη γνωστή εικαστικό που εκθέτει τοπιογραφίες στην Cube Gallery

Aπίστευτη η Ντέμι Μουρ στη φαντασμαγορική ρετροσπεκτίβα των Dolce e Gabbana στο Μιλάνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports