Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aπίστευτη η Ντέμι Μουρ στη φαντασμαγορική ρετροσπεκτίβα των Dolce e Gabbana στο Μιλάνο

Aπίστευτη η Ντέμι Μουρ στη φαντασμαγορικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γέμισε stars το Palazzo Reale- Cher, Ελεν Μίρεν, Λουπίτα Νιόνγκο, Τέο Τζέιμς, Ντέιβιντ Γκάντι, Ρόζι Χάντιγκτον ήταν εκεί

Αναστάτωσε την καρδιά του Μιλάνου η αναδρομική έκθεση της alta moda για τα 40 χρόνια των Dolce e Gabbana με τίτλο «Dal Cuore Alle Mani».

Mεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και του fashion στερεώματος λάμπρυναν τα εγκαίνια με την 61χρονη Ντέμι Μουρ να προκαλεί αυτόνομα δημοσιεύματα για την απίστευτα νεανική εικόνα της. Εδωσε το παρών στο Palazzo Reale με ένα super glam sexy outfit: Μια ολοκέντητη, διάφανη τουαλέτα με εσωτερικά pin up εσώρουχα. Με υποδειγματική σιλουέτα και πρόσωπο 30χρονης έκανε ακόμα μια φορά το διεθνή Τύπο να αναρωτιέται «πως τα καταφέρνει και δείχνει έτσι»…

Μαζί της κατέφθασαν και άλλες διασημότητες όπως οι Cher, Ελεν Μίρεν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Λουπίτα Νιόνγκο, Ναόμι Κάμπελ, Λίλι Τζέιμς. Εκεί και οι γοητευτικοί stars του Netflix, Τέο Τζέιμς (The Gentleman) και Λουσιέν Λαβισκούντ (Emily in Paris). Τα μοντέλα Ρόζι Χάντιγκτον, Ντέιβιντ Γκάντι, Εύα Ερτζιγκόβα, Μπιάνκα Μπάλτι, Μαριακάρλα Μπόσκονο, Κίτι Σπένσερ, Ολίβια Κούλπο, Aλτον Μέισον μαγνήτισαν τα φλας μαζί με celebrities από Ιταλία και Ασία.   

Μιλάμε βέβαια για μια έκθεση- υπερπαραγωγή ρούχων, αξεσουάρ, κοσμημάτων, αντικειμένων, που θα διαρκέσει ως τα τέλη Ιουλίου. Αποκαλύπτει όλη τη μαξιμαλιστική μαγεία του οίκου που υποκλίνεται στην παράδοση και την ιστορία της Ιταλίας. Αρχιτεκτονική, ζωγραφική, όπερα, καθολικισμός, παραδοσιακή χειροτεχνία της Σικελίας εμπνέουν διαχρονικά το label. Τα μεγαλοπρεπή αρχειακά κομμάτια παρουσιάζονται με εντυπωσιακή σκηνογραφία πλαισιωμένα από σύγχρονους visual artists, βενετσιάνικα κρύσταλλα, βελούδινες κουρτίνες και σκηνές από την ταινία «Γατόπαρδος» του Βισκόντι…. Ο διάκοσμος περιγράφεται στα media ως έκρηξη του πιο περίτεχνου μπαρόκ. H επιμέλεια είναι της Florence Müller, αν βρεθείτε εκεί σπεύστε, είναι ακριβώς δίπλα στο εμβληματικό Duomo. 

Δείτε πολλές φωτογραφίες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View