Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Βραβείο Ιcon στη Cher: «Εχω πέσει κάτω τόσες πολλές φορές, με έλεγαν τελειωμένη»

Βραβείο Ιcon στη Cher: «Εχω πέσει κάτω τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 77χρονη performer διακρίθηκε αναδρομικά στα iHeartRadio Music Awards – Η συγκινητική αναφορά της Μέριλ Στριπ

Το ότι η Τέιλορ Σουίφτ ανακηρύχθηκε «pop artist of the year» και η Μπιγιονσέ «πρωτοπόρος» δεν ήταν οι ειδήσεις στην απονομή των iHeartRadio Music Awards.

Ο ζωντανός θρύλος Cher έκλεψε την παράσταση καθώς παρέλαβε τον τιμητικό τίτλο «Icon» για την «απαράμιλλη συνεισφορά της στη μουσική και την ποπ κουλτούρα για πάνω από επτά δεκαετίες». Διάκριση που έχει ήδη δοθεί τα περασμένα χρόνια σε Ελτον Τζον, Μπον Τζόβι, Τζένιφερ Λόπεζ, Pink.

Όπως είπε η ίδια η τραγουδίστρια και  ηθοποιός επί σκηνής:

 «Πρώτα απ’ όλα, αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και τυχερή με αυτό το βραβείο και τυχερή που έχω ανθρώπους που έχουν μείνει μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια. Οι περισσότεροι από εσάς δεν είχατε γεννηθεί, αλλά πολλοί άνθρωποι είχαν. Συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά έχω πέσει κάτω τόσες πολλές φορές που δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Με έχουν παρατήσει οι δισκογραφικές μου εταιρείες και δεν μπορούσα να βρω δουλειά. Πήγα στο Λας Βέγκας, το οποίο αποκαλούσαν νεκροταφείο των ελεφάντων – και είχα ένα τεράστιο σόου, πολύ κόσμο και απλά είπαν: Ω, Θεέ μου, είναι τόσο τελειωμένη. Αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου…

Από τις εμπειρίες μου, πρέπει να έχεις ένα όνειρο και μετά να μην το εγκαταλείπεις ό,τι κι αν συμβεί. Γιατί ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι αν έχεις ένα όνειρο και επιμείνεις σε αυτό, θα έχεις μια υπέροχη ζωή και πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα».

Η 74χρονη, πολυβραβευμένη η ντίβα του Χόλιγουντ Μέριλ Στριπ, που συνδέεται με τη Cher φιλικά εδώ και πολλά χρόνια, ανέλαβε να την προλογίσει συγκινώντας τους ακροατές.

«Ξέρετε ότι η Cher είχε ένα Νο1 δίσκο σε κάθε μια από τις τελευταίες επτά δεκαετίες; Είναι η μόνη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ που το έχει καταφέρει αυτό. Τι χρειάζεται για να έχεις τέτοια πόδια, σωστά; Όλοι θέλουμε να μάθουμε. Δεν είναι 15 λεπτά δόξας πια. Είσαι τυχερή για να κερδίσεις επτά δευτερόλεπτα από την κατακερματισμένη προσοχή κάποιου – πόσο μάλλον επτά δεκαετίες. Νομίζω ότι χρειάζεται καρδιά. Όταν σκέφτομαι τη Cher σκέφτομαι τη γιγαντιαία καρδιά της: πόσο ανοιχτή είναι, πόσο ταλαιπωρημένη είναι και πόσο δυνατή είναι και πώς ηγείται με την καρδιά της και με ό,τι κάνει αλληλεπιδρώντας, τραγουδώντας, χορεύοντας. Απλά τα δίνει όλα – και αυτό της έχει φέρει πολλά βραβεία κύρους» είπε.

Και κατέληξε: «Δούλεψε επίσης για λογαριασμό των βετεράνων μας και για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και για πολλούς άλλους σκοπούς, όταν την πρωτογνώρισα πριν από 40 χρόνια, όταν γυρίσαμε μια ταινία για μια ακτιβίστρια που λεγόταν Karen Silkwood. Και στην ταινία πραγματικά στηριχτήκαμε η μια  στην άλλη. Ήμασταν σε μια κούνια στη βεράντα σε αυτό το μικρό σπίτι στο Σέρμαν του Τέξας μια νύχτα του Οκτωβρίου και της τραγούδησα ένα νανούρισμα, αλλά το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ καθώς κουνιόμασταν ήταν  το «I Got You Babe».  

Στο κόκκινο χαλί την τιμώμενη συνόδεψε ο σύντροφός της, μουσικός παραγωγός και 40 χρόνια μικρότερός της, ο οποίος την κρατούσε τρυφερά μαγνητίζοντας τα φλας.  H Cher επιπλέον τραγούδησε live, ως ντουέτο με τη Τζένιφερ Χάντσον.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View