Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Versace απόβαση στο L.A: Τα ωραιότερα super models, οι stars και η ερωτευμένη Cher

Versace απόβαση στο L.A: Τα ωραιότερα su...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ντονατέλα Βερσάτσε εμπνεύστηκε από το παλιό Χόλιγουντ και οι διασημότητες ήταν στο πλευρό της

Eγκατέλειψε το Μιλάνο η Ντονατέλα Βερσάτσε για να παρουσιάσει το show fall- winter 2023-2024 στο Λος Αντζελες, περιστοιχισμένη από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας showbiz.

To βράδυ της Πέμπτης έστησε μια πανοραμική πασαρέλα πάνω από το Pacific Design Center στο δυτικό Χόλιγουντ, η οποία αγνάντευε υπερπολυτελείς στέγες και το ηλιοβασίλεμα… Οι πασίγνωστοι ηθοποιοί Αν Χάθαγουέι, Αριάνα Ντεμπόζ, Λίλι Τζέιμς, Πάμελα Αντερσον, Τσάνινγκ Τάτουμ, Ντέμι Μουρ με την κόρη της Ράνερ, Mισέλ Ροντρίγκεζ αλλά και η γόνος Πάρις Χίλτον και οι stars της μουσικής Μάιλι Σάιρους, Ντούα Λίπα, Λιλ Νας X ήταν παρόντες, ντυμένοι βέβαια με Versace. Eκεί επίσης ο σχεδιαστής και στυλίστας Λόου Ρόουτς και ο γόης του «Emily in Paris» Λουσιέν Λάβισκαντ.  Από όλους, η αγέραστη ντίβα Cher με μπούκλες και λίκρα μπλε κολάν βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής. Συνοδευόταν από τον 40 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της Αλεξάντερ Εντουαρντς, μουσικό παραγωγό. (Όπως έχει η ίδια εξηγήσει όμως για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά).

 

«Λατρεύω αυτή την πόλη, αγαπώ τους ανθρώπους της, το νωχελικό  vibe,  την όλη ατμόσφαιρα» δήλωσε η Ντονατέλα για το LA καθώς είχε 20 χρόνια να κάνει επίδειξη σε αυτά τα μέρη.

Η ίδια ύμνησε με τον τρόπο της το Old Hollywood glamour των δεκαετιών 40s και 50s. Επανεξέτασε Versace συλλογές των nineties αλλά και μια αξεπέραστη φωτογράφιση του Richard Avedon από το 1995 μοντέλο την Kristen McMenamy. Θέλησε να παρουσιάσει το υποδειγματικό little black dress αλλά και το τέλειο ταγιέρ. Και αυτό επιτεύχθηκε με τη συμβολή των ωραιότερων και πιο επιτυχημένων super models της εποχής μας. Ναόμι Κάμπελ, Τζίτζι Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Βιτόρια Τσερέτι, Mαρία Κάρλα Μπόσκονο, Ριάν Βαν Ρόμπει κ.α. θάμπωσαν το κοινό. Χειροκροτήθηκαν πολλές μαύρες δημιουργίες αλλά και κομμάτια σε φούξια, γαλάζιο και πορτοκαλί, που έδιναν μια πιο fun 80s νότα στην collection. Μοιραία μαλλιά και ογκώδες eyeliner  έκαναν την στρατιά των καλλονών πιο εκθαμβωτική και sexy από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View