Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε το καινούριο color trend στα νύχια, τελείως ανοιξιάτικο!

H Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε το καινούριο c...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 26χρονη αμερικανίδα influencer έχει πάντα μεγάλο αντίκτυπο στο διαδίκτυο σε τάσεις ομορφιάς

Η γοητευτική 26χρονη σύζυγος του pop star Τζάστιν Μπίμπερ, Χέιλι Μπίμπερ, μοντέλο και επιχειρηματίας, κινητοποιεί αυτόματα την διεθνή αγορά όποτε υιοθετεί trends ομορφιάς και μόδας.

Μετά τα glazed doughnut nails και τα lip gloss nails που έγιναν ανάρπαστα, εμφανίστηκε με ένα χρώμα νυχιών από την ανανεωμένη, ανοιξιάτικη παλέτα των πολύ φωτεινών παστέλ. Τόνοι που παραπέμπουν σε … γρανίτα, πολύ αισιόδοξοι και κοριτσίστικοι, έρχονται στο προσκήνιο. Η Χέιλι επέλεξε το κίτρινο, που ενδεχομένως κάποιες από μας ξενίζει, αλλά θεωρείται πολύ «hot» για τη νέα σαιζόν.

Κορυφαία περιοδικά όπως η Vogue αναφέρθηκαν στην επιλογή της Χέιλι γράφοντας για ένα από τα «αναπάντεχα χρώματα, την απόχρωση buttercup-yellow shade». Η νεαρή street style icon εμπιστεύεται απόλυτα την expert manicurist Zola Ganzorigt, τη γυναίκα πίσω από τα προηγούμενα nail trends με την τεράστια απήχηση. Με σχήμα νυχιών almond- αμυγδαλωτό σε κίτρινο, ροζ eyeliner και φιογκάκια στα μαλλιά της σύστησε μια mirror selfie προκαλώντας ξανά «ντόρο». Τα πιο αγαπημένα labels σε βερνίκια όπως Essie και Opi προτείνουν πάντως το εν λόγω χρώμα νυχιών φανατικά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν μας αρέσει τόσο, αλλά λανσάρεται μαζί με λαμπερό τιρκουάζ, φούξια, πράσινο, μοβ…  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View