Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Double denim: Η Ολίβια Παλέρμο λάνσαρε ήδη στο Παρίσι την επόμενη, κυρίαρχη εμμονή

Double denim: Η Ολίβια Παλέρμο λάνσαρε ή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το τζιν πάνω- κάτω αποτελεί βασική πρόταση της εαρινής σαιζόν που μόλις ξεκίνησε, η style icon φόρεσε Zimmermann

Ναι, η «μινιόν» influencer από τη Νέα Υόρκη, Ολίβια Παλέρμο, η οποία υιοθετεί την τελευταία λέξη της μόδας με το δικό της, υπέρκομψο ύφος, πρόλαβε κιόλας να αναδείξει το trend που θα μας απασχολήσει περισσότερο τη φετινή άνοιξη:

Μιλάμε για το τζιν σε total λογική. Παρακολουθώντας στο Παρίσι το show του νεορομαντικού αυστραλέζικου label Zimmermann για τη μεθεπόμενη χειμερινή σαιζόν, ντύθηκε με χαλαρό πουκάμισο και long midi φούστα σε εβαζέ γραμμή- και τα δυο σε σκούρο denim. Τα δυο κομμάτια είχαν ετικέτα Zimmermann και αντιπροσωπεύουν την μεγάλη εμμονή της εποχής που μόλις ξεκίνησε

Η Ολίβια προτίμησε την πιο θηλυκή εκδοχή, αλλά στις διεθνείς πασαρέλες παρουσιάστηκαν και πιο casual, cargo προτάσεις. Αλλωστε το street style στους δρόμους του εξωτερικού έχει γεμίσει τέτοια σύνολα. Αναζητήστε μια σχετικά μακριά φούστα ή ακόμα και «σεμιζιέ» φόρεμα, τζιν φαρδιά και φθαρμένα, flared ή με εξωτερικές τσέπες, καθώς και πουκάμισα, σακάκια και τζάκετ τύπου overshirts ώστε να τα αναμίξετε μεταξύ τους. Μιλάμε για super hot καθημερινή «στολή» πόλης. Σκεφτείτε την ως νούερο ένα μεταβατικό τρόπο να ανανεωθείτε αφού φυλάξετε τα φουσκωτά μπουφάν και τα πολύ βαριά πανοφώρια.

Givenchy

Givenchy

Burberry

Burberry

Bally

Bally

Altuzarra

Altuzarra

Chloe

Chloe

Cos

Cos

STREET STYLE

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View