Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έβγαλαν όπλο σε νεαρό στις σκάλες Αγίου Νικολάου και τον λήστεψαν

Πάτρα: Έβγαλαν όπλο σε νεαρό στις σκάλες...

Του πήραν 150 ευρώ

Ληστεία νεαρού σημειώθηκε στην Πάτρα και μάλιστα στο κεντρικό σημείο της Αγίου Νικολάου.  Δύο νεαροί έβγαλαν όπλο και του πήραν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8 το απόγευμα της Τρίτης, δύο άτομα απείλησαν με όπλο έναν νεαρό, ο οποίος εκινείτο στις σκάλες.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία.

 

 

 

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε, άμεσα μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη προχθές το βράδυ, σε βάρος πεζού στην Πάτρα.


Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.


Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, ο κατηγορούμενος ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του, προσέγγισαν και ακινητοποίησαν ημεδαπό άνδρα, που κινούταν πεζή και με την απειλή πιστολιού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.


Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής  έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του  κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις