Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Confy & Padded Shoes: Super trendy και «χουχουλιάρικα», θυμίζουν παπλώματα, κουβέρτες, παντόφλες, apres ski

Confy & Padded Shoes: Super trendy κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νέο είδος υποδημάτων που θέλουμε εδώ και τώρα, εκπροσωπεί υποδειγματικά η street style queen Χέιλι Μπίμπερ

Ναι, αυτή τη σαιζόν «πάνε» τα αρβυλάκια, τα ορειβατικά και οι γαλότσες. Επειδή διανύουμε μάλιστα το δίμηνο που αποζητούμε ζεστασιά, ακόμα και τα sneakers μπαίνουν στυλιστικά στο περιθώριο. Η διεθνής μόδα έχει υποκύψει στο φλερτ των «άσχημων» υποδημάτων που αποτελούν διασκευή των σαμπό, της παντόφλας και της παχουλής μπότας του χιονοδρομικού. Ξεχάστε κάθε αναφορά σε κομψές και φινετσάτες φόρμες παπουτσιών. Το νέο είδος που λανσάρεται ως ό,τι πιο trendy εδώ και τώρα έχει φτιαχτεί για να νιώθουμε άνεση και απαλότητα, λες και πατάμε πάνω σε μαλακό στρώμα. Οι επιφάνειες παραπέμπουν σε καπιτονέ και φουσκωτά παπλώματα και μαξιλάρια, σε χειμερινές στόφες και κουβέρτες, σε φλοκάτες ή γουναρικά.

Πρόκειται για τη μετεξέλιξη της εμμονής με τα αναπαυτικά Birkenstock ή Clogs, αλλά και τις αξεπέραστες Ugg. Eπίσης για την επιβράβευση της εξωστρέφειας των διάσημων Moonboots που πλέον φοριούνται όχι μόνο στις εξορμήσεις στα βουνά αλλά και στην πόλη.

Louis Vuitton - Moonboots

Louis Vuitton - Moonboots

Prada

Prada

Lowe- Miu Miu

Lowe- Miu Miu

Moonboots

Moonboots

Stella Mc Cartney

Stella Mc Cartney

Ugg

Ugg

Ugg

Ugg

North Face

North Face

Ugg

Ugg

Moonboots

Moonboots

Λες και η λογική των φουσκωτών μπουφάν να κατέβηκε προς τα κάτω. Βλέπουμε λοιπόν τη luxury fashion (Prada, Louis Vuitton κλπ ) να στρέφεται ορμητικά φέτος σε σιλουέτες που εγγυούνται πρωτίστως άνεση στην καθημερινότητά μας. Εννοείται όμως πως και τα πολυκαταστήματα μαζί με τα brands  ευρύτερης κατανάλωσης ακολουθούν την τάση. Τα πρόσφατα στιγμιότυπα της ιδιαίτερα επιδραστικής Χέιλι Μπιμπερ με φουσκωτά μποτάκια Lowe και slip on παντόφλες της Puma αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω αναστατώνοντας τα διεθνή fashion media. Αφεθείτε στο καινούριο trend των confy & padded shoes! Εχουμε άλλωστε ήδη εκπτώσεις οπότε θα πετύχετε χαμηλότερες τιμές και πάντα Ιανουάριο και Φεβρουάριο ενδείκνυνται οι εκδρομές σε χειμερινούς προορισμούς, ενώ το κρύο στην πόλη είναι παραδοσιακά περισσότερο.

Prada

Prada

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Ash

Ash

Diesel

Diesel

Stand Studio

Stand Studio

Birkenstock- Puma

Birkenstock- Puma

Clogs

Clogs

See By Chloe

See By Chloe

H&M

H&M

Nτούα Λίπα

Nτούα Λίπα

Χέιλι Μπίμπερ

Χέιλι Μπίμπερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View