Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφθασαν και εγκαθίστανται στην Πάτρα νέοι κάδοι με σύστημα υπογειοποίησης - ΦΩΤΟ

Έφθασαν και εγκαθίστανται στην Πάτρα νέο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην πλατεία Όλγας οι πρώτοι κάδοι

Νέες δυνατότητες προσφέρει το σύστημα βυθιζόμενων κάδων που εγκαθίσταται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση πράσινων σημείων και γωνιών ανακύκλωσης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, είναι στις βασικές προτεραιότητες και της Πάτρας.

Οι νέοι υπογειοποιημένοι κάδοι διαθέτουν ειδικό ενισχυμένο σάκο ή δοχείο ανύψωσης, με χαρακτηριστικά ανάλογα με το επιθυμητό είδος απορριμμάτων συλλογής.

Η εταιρεία που έχει κατασκευάσει τους εν λόγω κάδους και τα υπόγεια συστήματα συλλογής αποβλήτων, δίνει μια διαφορετική λύση στη συλλογή αστικών, οργανικών, ανακυκλώσιμων αποβλήτων, και ακόμη χαρτονιών. Οι κάδοι που εγκαταστάθηκαν την Πέμπτη στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρ. Όλγας) έχουν υπογειοποιηθεί σε βάθος τουλάχιστον 3 μέτρων.

Για την περιοχή της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως έχει επιλεγεί ξύλινη εξωτερική επένδυση, στη λογική των νέων κάδων να ταιριάζουν με το περιβάλλον γύρω τους.

Με στόχο το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, οι νέοι κάδοι έχουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εξωτερικής επένδυσης έτσι ώστε να ταιριάζουν με το περιβάλλον.

Δείτε πως λειτουργούν οι κάδοι που εγκαταστάθηκαν

Οι νέοι κάδοι έχουν εγκατασταθεί στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, πολύ κοντά στα νέα ηλιακά παγκάκια ενώ στην οδό Αράτου άμεσα αναμένεται να λειτουργήσει και το σύστημα έξυπνης στάθμευσης με αισθητήρες.

Το οικοσύστημα που αναπτύσσεται είναι στην κατεύθυνση βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος με τη χρήση πράσινων έξυπνων μέσων εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτών, με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις