Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Strong Enough: Η 76χρονη Cher ξεσήκωσε ολόκληρο στάδιο για τον Balmain στο Παρίσι

Strong Enough: Η 76χρονη Cher ξεσήκωσε ο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηταν η κορυφαία στιγμή της παριζιάνικης fashion week, το αγέραστο είδωλο περπάτησε με λαστιχένιο bodysuit αγκαλιά με τον Olivier Rousteing

O oίκος Balmain χάρη στον εξαιρετικά δημοφιλή και ευρηματικό επικεφαλής του, έκανε λαική υπόθεση το ντεφιλέ για την επόμενη άνοιξη γεμίζοντας ένα πελώριο γήπεδο ράγκμπι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού. Η μόδα είναι για όλους και ο Balmain κίνημα, διαμήνυσε επιφυλάσσοντας σε 12000 κόσμο μια μεγάλη έκπληξη: Το πολύκροτο show ξεκίνησε με την εικόνα της Cher σε γιγαντοθόνη με το σύνθημα «Ολοι εφευρίσκουμε τους εαυτούς μας. Κάποιοι έχουν όμως περισσότερη φαντασία από τους άλλους». Μόνο όμως όταν ήχησε η πασίγνωστη επιτυχία «Strong Enough» του 1999, η ίδια η ντίβα ξεπρόβαλε στην πασαρέλα μαζί με τον Olivier Rousteing και κυριολεκτικά αποθεώθηκε από το πλήθος.

Στα 76 της χρόνια διατηρεί ακόμα μια αξιοζήλευτη σιλουέτα και πλούσια μακριά μαλλιά. Aνέδειξε μοναδικά, χάρη στην τόλμη που υπερίσχυε ανέκαθεν στις εμφανίσεις της, ένα ασημί Matrix style bodysuit, με κορμάκι και κολάν από spandex, ογκώδεις πλατφόρμες και γκλίτερ σκιά στα μάτια. Ως guest star λάμπρυνε μια καινοτόμα collection με αφρικάνικες, μυθολογικές και οικολογικές αναφορές και βέβαια επισκίασε παντελώς τους Νταβ Κάμερον και Κάιλι Τζένερ που κάθονταν front row.

«Ξεθώριασε» ακόμα και τις εντυπώσεις από τα super πρωτοποριακά ρούχα από χαρτί, μπανάνα, λυγαριά  (την παλαιότερη μέθοδο κατασκευής επίπλων που χρονολογείται πριν από 5.000 χρόνια) και το ύφασμα που προέκυψε από ανακυκλωμένα μπουκάλια evian! Το Stade Jean Bouin  σείστηκε με το που είδε  το ζωντανό θρύλο της αμερικάνικης ποπ. Μετά την επίδειξη παρουσιάστηκαν ακροβατικά από διάσημο νιγηριανό star του είδους. Τα διεθνή media έγραψαν για την κορυφαία στιγμή της Paris Fashion Week.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View