Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ποια Ντούα Λίπα; Mαγευτική η Ανθή Φακιδάρη στο Μιλάνο για την «Eclettica» της Bulgari

Ποια Ντούα Λίπα; Mαγευτική η Ανθή Φακιδά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα μια συλλογή ανεπανάληπτης τεχνικής και design στη high end κοσμηματοποιία

Το ολοκαίνουριο, εκθαμβωτικό κεφάλαιο της Bulgari τιτλοφορείται «Eclettica» και μόλις παρουσιάστηκε στη Villa Arconati του Μιλάνου.  

Η high end συλλογή περιλαμβάνει 150 απίθανα κομμάτια, ανάμεσα στα οποία 9 capolavori (δηλαδή αριστουργήματα) και 50 δημιουργίες κόστους άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σχεδιάστηκαν ως έργα απαράμιλλης δεξιοτεχνίας  με έμπνευση ζωγραφική- γλυπτική- αρχιτεκτονική και βασικές επιρροές την art deco και τη ρωμαική αρχαιότητα.

 Ο ίδιος ο οίκος περιγράφει ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα «artmanship». Η επίσημη προβολή της συλλογής περιλάβανε μουσικούς και χορευτές, τρισδιάστατες οθόνες και μοντέλα που φορούσαν τα κοσμήματα σε συνδυασμό με δημιουργίες του Francesco Murano. Εκεί ήταν και οι διάσημοι πρεσβευτές του bradn Nτούα Λίπα, Αν Χάθαγουέι, Τζέικ Τζίλενχαλ, Πριάνκα Τσόπρα, Λιου Γιφέι κ.α. που φωτογραφήθηκαν με τα είδη Eclettica και απόλαυσαν δεόντως το θεαματικό dinner event.

Δεν έλειψε από το γεγονός η Eλληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou,  δημιουργική διευθύντρια δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ της Bvlgari.Στην επίδειξη ξεχώρισε η περιζήτητη διεθνώς Ελληνίδα καλλονή Ανθή Φακιδάρη, super model  που έχουμε ξαναθαυμάσει σε event της Bulgari.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View
Events
["Bulgari","\u0391\u03bd\u03b8\u03ae \u03a6\u03b1\u03ba\u03b9\u03b4\u03ac\u03c1\u03b7"]
825610
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Best View