Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παρίσι: Ο πιο εκθαμβωτικός και άνθινος Balmain ever με τη Cher ξανά in love…

Παρίσι: Ο πιο εκθαμβωτικός και άνθινος B...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τελικά ο Olivier Rousteing επεφύλαξε το πιο θεαματικό catwalk με το απαραίτητο κους κους, δείτε εικόνες

Ο διάσημος σχεδιαστής και επικεφαλής του ιστορικού οίκου Balmain Olivier Rousteing, βαλθηκε να αναστατώσει με τη μεγαλοπρέπεια και τη λάμψη του show του την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τα φαντασμαγορικά ρούχα στην πασαρέλα και οι διάσημοι καλεσμένοι ανταγωνίστηκαν σθεναρά τις αρχικές, πολυαναμενόμενες επιδείξεις Dior και Saint Laurent. H collection της επόμενης άνοιξης 2024 ήταν ένας φανταστικός new retro κήπος. Βασίστηκε σε αρχειακά σχέδια των δεκαετιών ’40- ’50 τιμώντας τον θρυλικό Pierre Balmain.

Το κοινό θαμπώθηκε από τα απανωτά τρισδιάστατα λουλούδια, το βιινίλ, τις γραμμές peplum και κλεψύδρα, τα χρωματιστά πουά. «Αυτή η συλλογή αντιπροσωπεύει τη χαρά, Στο χώρο της μόδας ο κόσμος της μόδας νομίζει πως είμαστε όλοι επιφανειακοί, αλλά είναι λάθος να νιώθουμε ευτυχισμένοι;» αναρωτήθηκε ο  Rousteing. Φαινόμενο του ίντερνετ, ο creative director που αναβίωσε τον οίκο, είχε καλέσει front row, το ζωντανό μύθο Cher, την αμερικανίδα ηθοποιό Κιμ Κατράλ του Sex & the City και καλλονές όπως η Πόπι Ντελεβίν και η Τέιλορ Χιλ. Πολλά media στάθηκαν ειδικά στη Cher η οποία επανασυνδέθηκε με τον κατά 40 χρόνια μικρότερο αγαπημένο της.

Με το μουσικό παραγωγό Alexander “AE” Edwards έφθασαν μαζί  και χαμογελούσαν με κέφι στους φωτορεπόρτερ. Πόζαραν στο κόκκινο χαλί χεράκι- χεράκι μετά τον φημολογούμενο χωρισμό τον Μάιο. Εννοείται βέβαια πως ήταν το ζευγάρι που τρέλανε τα φλας. 

 Ειδήσεις Τώρα

Kέιτ Μίντλετον: Φόρεσε κι αυτή ballet flats, τα συνδύασε με τουίντ σακάκι Zara

Η Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε την super glam Πενέλοπε Κρουζ στην Πυραμίδα του Λούβρου

Η γοητεία του castle wedding: Φλας στo γάμο των Σπύρου Παναγιωτόπουλου- Τζωρτζίνας Τρικόγια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View