Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kέιτ Μίντλετον στο Wimbledon: Με iconic Balmain blazer, θύμισε πάλι τη Lady D

Kέιτ Μίντλετον στο Wimbledon: Με iconic ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επένδυσε στη δροσερή διχρωμία πράσινου- λευκού και υποδέχθηκε στο βασιλικό θεωρείο το Ρότζερ Φέντερερ

«Ποδαρικό» στο Wimbledon έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και όπως πάντα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής.

Ενθουσιώδης οπαδός του τένις, έφθασε στο ιστορικό τουρνουά με τη σιγουριά ότι όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω της. Για την περίσταση διάλεξε ένα σταυρωτό σακάκι του οίκου Balmain, σε έντονο πράσινο βεραμάν (δηλαδή στον τόνο της μέντας) με λευκό σμόκιν γιακά και λευκά κουμπιά. Ρούχο αναγνωρίσιμο από μακριά καθώς η διχρωμία, οι έντονοι ώμοι και η στενή μέση χαμηλά, «φωνάζουν» την καταγωγή του. Η Κέιτ το συνδύασε με άσπρη, πλισέ φούστα σε long midi μήκος, λευκές γόβες και μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Τα media έσπευσαν να υπενθυμίζουν αντίστοιχο look της αξέχαστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταιάνα στα eighties. Είχε φορέσει σακάκι της ίδιας λογικής σε λίγο πιο σκούρο πράσινο με ασορτί καπέλο το 1988.

Η 41χρονη Κέιτ έχει παρακολουθήσει αγώνες στο Wimbledon και τα περασμένα χρόνια συνοδευμένη από τους γονείς της, την αδελφή της αλλά και τα παιδιά της.

Διαβαστε στο sportin.gr

Πριν λίγες μέρες γύρισε και προωθητικό βιντεάκι με συμπαίκτη το ζωντανό θρύλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ. Εκπροσωπώντας πάντως της βασιλική οικογένεια πήγε φέτος ως θεατής τηρώντας το πρωτόκολλο με τα μακριά μανίκια και το σοβαρό ντύσιμο, σύγχρονης όμως αισθητικής. Στο βασιλικό θεωρείο υποδέχθηκε μάλιστα το Φέντερερ με τον κόσμο να χειροκροτεί  ακατάπαυστα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View