Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

So chic black & white! Αψογο ντύσιμο της Κέιτ Μίντλετον στη National Portrait Gallery

So chic black & white! Αψογο ντύσιμο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μουσείο ανακαινίστηκε και ξανάνοιξε τις πόρτες του οπότε η μέλλουσα βασίλισσα ήταν εκεί, με σύνολο Self Portrait

Ουδείς αμφισβητεί πως η Κέιτ Μίντλετον ξέρει τί να φορέσει σε διαφορετικές περιστάσεις.

Και ειδικά με το διαχρονικό συνδυασμό άσπρου- μαύρου, είναι δυσκολότερο να αποτύχει. Με αφορμή το opening της ανακαινισμένης Εθνικής Πινακοθήκης Προσωπογραφιών στο Λονδίνο, εγκωμιάστηκε ακόμα μια φορά η γκαρνταρόμπα της. Αλλωστε, είναι επίκαιρη και σύγχρονη, χωρίς να καταπατάει τους κανόνες του Μπάκινχαμ. Αυτή τη φορά τα διεθνή media εγκωμίασαν την επιλογή συνόλου από το καθιερωμένο label Self Portrait, το οποίο διαθέτει πολλές new classic προτάσεις. Ένα κοντό, κομψό σακάκι με Chanel επιρροή, μαζί με πλισέ φούστα σε black & white αποτελεί διαχρονικό look και μπορεί εύκολα να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας.

Η δούκισσα το ταίριαξε με μαργαριταρένια  σκουλαρίκια, το δαχτυλίδι της Νταιάνα με το μπλε ζαφείρι, κλασικές μαύρες γόβες Aquazurra και τσαντάκι Chanel. Τα μαλλιά της έχουν πια καραμελένια απόχρωση και ήταν χτενισμένα σε απαλές μπούκλες προς τα κάτω. Ως προστάτιδα της πινακοθήκης απόλαυσε μια «πριβέ» ξενάγηση, πριν ανοίξουν οι σάλες για το κοινό στις 22 Ιουνίου.

Η ανακαίνιση ξεπέρασε σε κόστος τα 35 εκατομμύρια λίρες οπότε συνομίλησε με τον αρμόδιο αρχιτέκτονα Jamie Fobert, την εικαστικό Tracey Emin, αλλά και το «σκαθάρι» των θρυλικών Beatles, sir Paul Mc Cartney. Ανάμεσα στους πίνακες ππυ θαύμασε ήταν το πορτρέτο της Μάι (Omai) του Joshua Reynolds, που αποκτήθηκε πολύ πρόσφατα και λανσάρεται ως «το ωραιότερο πορτρέτο που φιλοτέχνησε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Βρετανίας». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View