Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την Πέμπτη 22/6 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες η πικάντικη κομεντί με την Τζένιφερ Λώρενς, "Μαθήματα Αποπλάνησης"

Την Πέμπτη 22/6 κάνει πρεμιέρα στις Ελλη...

Σε διανομή της Feelgood - Η ταινία σε σκηνοθεσία Gene Stupnitsky αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα

Η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά συμμετέχει και στην παραγωγή της νέας ταινίας με τίτλο «Μαθήματα Αποπλάνησης – Νο Ηard Feelings», μιας ξεκαρδιστικής και πικάντικης κομεντί από τον σκηνοθέτη Gene Stupnitsky (Καλά Αγόρια-Good Boys) που ήταν και ένας εκ των σεναριογράφων της ταινίας «Άτακτη Καθηγήτρια» (Bad Teacher) σε σκηνοθεσία Τζέικ Κάσνταν με την Cameron Diaz το 2011.

Στην κεφάτη και ανάλαφρη κωμωδία «Μαθήματα Αποπλάνησης» που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την Πέμπτη 22/6/2023 σε διανομή της Feelgood, συμπρωταγωνιστούν οι Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales και ο 61χρονος γνωστός ηθοποιός Matthew Broderick.

H Maddie (Lawrence) θεωρεί ότι βρήκε τη λύση στα οικονομικά της προβλήματα όταν ανακαλύπτει μία ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι, υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Αλλά ο αδέξιος Percy αποδεικνύεται μεγαλύτερη πρόκληση από αυτό που περίμενε η Maddie και ο χρόνος της τελειώνει. Έχει όλο κι όλο ένα καλοκαίρι να τον κάνει άντρα ή να τα χάσει όλα.

Σκηνοθεσία: Gene Stupnitsky.

Σενάριο: Gene Stupnitsky και John Phillips.

Η Jennifer Lawrence που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από την ανεξάρτητη δραματική ταινία «Winter's Bone» το 2010, είναι πλέον μία από τις πιο καταξιωμένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, τιμημένη και με βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το φιλμ «Silver Linings Playbook – Οδηγός αισιοδοξίας» του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ το 2012. Ωστόσο ένα είδος ταινιών έλειπε από τη φιλμογραφία της. «Πάντα ήθελα να κάνω μία κωμωδία. Δεν είχα βρει την κατάλληλη» ανέφερε η Lawrence. Τώρα, πρωταγωνιστεί σε μία ταινία που σηματοδοτεί την επιστροφή των πικάντικων κωμωδιών στις αίθουσες.

Για τη Jennifer Lawrence, ήταν απολαυστικό «να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό… ένα τελείως διαφορετικό είδος, με αστείες σκηνές και ξεκαρδιστικούς διαλόγους που με ενθουσίασαν! Το γύρισμα με αυτό το ευφυέστατο και ξεκαρδιστικό καστ ήταν σκέτη απόλαυση».

Το εγχείρημα ξεκίνησε με τη Lawrence και τον καλό της φίλο, τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Gene Stupnitsk, να συζητάνε πόσο τους αρέσει να δουλεύουν μαζί. Ο Stupnitsky, πρώην σεναριογράφος της τηλεοπτικής επιτυχίας «The Office» και σεναριογράφος/σκηνοθέτης της επιτυχημένης κωμωδίας «Καλά Αγόρια», αναζητούσε το επόμενο πρότζεκτ του.

Μία νύχτα σε ένα δείπνο, η Jennifer Lawrence ρώτησε τον Stupnitsky πάνω σε ποιο πράγμα δούλευε και μοιράστηκε μαζί της την έμπνευσή του: μία πραγματική αγγελία για δουλειά που είχαν εντοπίσει οι παραγωγοί Marc Provissiero και Naomi Odenkirk. Ένας υπερπροστατευτικός γονιός είχε δημοσιεύσει μία αγγελία αναζητώντας νεαρή γυναίκα για τον ντροπαλό και άπειρο γιο του, για να τον σαγηνεύσει και να τον μεταμορφώσει από «σπασικλάκι» του λυκείου σε έναν φοιτητή με αυτοπεποίθηση. Η αγγελία υπονοούσε ότι ο γονιός θα πλήρωνε αδρά για να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 *Να προσθέσουμε πως η ηρωίδα που υποδύεται η Λώρενς στην ταινία λέγεται Maddie, και είναι μία νέα γυναίκα που εργάζεται ως οδηγός ταξί σε Uber αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η διάρκεια της ταινίας που την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα, είναι 103 λεπτά.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture