Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Στο blush pink επέμεινε η Κέιτ Μίντλετον στον παραμυθένιο γάμο του διαδόχου της Ιορδανίας

Στο blush pink επέμεινε η Κέιτ Μίντλετον...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Και τα δυο looks της δούκισσας, με ετικέτες Elie Saab και Jenny Packham ήταν στον ίδιο τόνο, σε σεμνό ύφος

Στο επίκεντρο του στυλιστικού ενδιαφέροντος η 41χρονη Κέιτ Μίντλετον στην εξωτική Ιορδανία.

Συνοδεύοντας το σύζυγό της, το 40χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, εκπροσώπησαν τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας στο γάμο του 28χρονου διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας Χουσείν με την 29χρονη αρχιτέκτονα από τη Σαουδική Αραβία Ράτζουα Αλ Σάιφ.

Η Κέιτ εμφανίστηκε στη γαμήλια τελετή στο επιβλητικό Zahran Palace  στο Αμάν με ένα nude maxi dress του οίκου Elie Saab από συλλογή του 2017, που πιθανολογείται πως το είχε ήδη στην γκαρνταρόμπα της και ενδεχομένως το είχε ξαναφορέσει σε προσωπική περίσταση. Με μακριά μανίκια και εφαρμοστό στο επάνω μέρος, είχε ανάγλυφο διάκοσμο, ενώ η φούστα που άνοιγε προς τα κάτω, διέθετε αιθέρια «φύλλα» με υπέροχη κίνηση. Θεωρήθηκε ιδανική επιλογή για την περίσταση λόγω του φίνου και απαλού χρώματος (λέγεται και blush pink) αλλά και επειδή οι παραδόσεις στην Ιορδανία δεν επιτρέπουν να φαίνεται γυμνό δέρμα. Πολλά media εστίασαν στο φόρεμα αλλά και στο χαιρετισμό στους νεόνυμφους, καθώς ο Ουίλιαμ έκανε νόημα «Chop Chop» στην Κέιτ να συντομεύσει τη συζήτηση γιατί είχε σχηματιστεί «ουρά». Kυκλοφόρησε και σχετικό βιντεάκι από τη σκηνή. 

Η άφιξη στο παλάτι για το γάμο

Η άφιξη στο παλάτι για το γάμο

Elie Saab 2017

Elie Saab 2017

Στη βραδινή, επίσημη δεξίωση, η Κέιτ ήταν απαστράπτουσα με τουαλέτα ολοκέντητη στον ίδιο περίπου τόνο. Ηταν μια πολύ εφαρμοστή δημιουργία του αγαπημένου της οίκου Jenny Packham, του οποίου αντίστοιχα πατρόν έχει ξαναφορέσει σε άλλα χρώματα. Από τα αξεσουάρ της έκλεψε τις εντυπώσεις η υπεραιωνόβια τιάρα Lover's Knot που ανήκε στην αξέχαστη Νταιάνα  και η Κέιτ έχει αξιοποιήσει πολλές φορές.

Ουίλιαμ και Κέιτ διατηρούν επαφές με την Ιορδανία από τα παιδικά τους χρόνια. Πιο πρόσφατα, το 2018 εκείνος έμεινε αρκετό διάστημα παρέα με τον Χουσείν ενώ το 2021 πήγαν εκεί διακοπές με τα τρία τους παιδιά.

Οι άλλες παρουσίες

Εννοείται βέβαια πως τα διεθνή δημοσιεύματα ασχολήθηκαν και με το νυφικό, που ήταν σε στενή γραμμή, με μακριά μανίκια και ντραπέ λεπτομέρεια με ετικέτα Elie Saab. H νύφη, ψηλή και λυγερή, το συνδύασε με πληθωρικό πέπλο και flat παπούτσια. Μάλιστα, η βασίλισσα Ράνια ανέφερε συγκινητικά πως στο πρόσωπό «βρήκε την απάντηση στις προσευχές της».

Η Ράνια, που θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές royals διάλεξε μαύρη τουαλέτα Dior με μεταλιζέ κεντήματα για το γάμο του γιου της, καθώς την παραμονή γιόρτασαν οικογενειακά με πιο παραδοσιακές αμφιέσεις.

Ο Ιμάμης του Βασιλικού Χασεμιτικού Δικαστηρίου Δρ. Ahmed Al Khalaileh προέδρευσε της τελετής και νύφη με το γαμπρό υπέγραψαν συμβόλαιο γάμου με δύο μάρτυρες.

Στη γαμήλια τελετή ανταποκρίθηκαν 140 καλεσμένοι κυρίως των royal κύκλων. Ηταν εκεί Σοφία και  Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, Βίλεμ Αλεξάντερ και Μάξιμα της Ολλανδίας, το πριγκιπικό ζεύγος της Δανίας Φρέντερικ και Μαίρη, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος με την κόρη του Ελίζαμπεθ αλλά και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Η κόρη της βασίλισσας Ράνια, πριγκίπισσα Ιμάν έφτασε με τον Έλληνα σύζυγό της, Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη. Τα φλας εστίασαν και στο αστραφτερό φόρεμα της ξαδέλφης του Ουίλιαμ, Βεατρίκης από το γνωστό βρετανικό label Needle & Thread.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View