Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Louis Vuitton mon amour: Ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα, τα καταστήματα επεκτείνονται στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Louis Vuitton mon amour: Ρεκόρ πωλήσεων ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το περίφημο logo γνωρίζει μεγάλες δόξες στην εγχώρια αγορά- Το περιμένατε;

Θραύση κάνουν τα προιόντα της γαλλικής luxury αυτοκρατορίας Louis Vuitton στη χώρα μας. Οι πωλήσεις ανέβηκαν κατά 102,85% το 2022, με κύκλο εργασιών 51,97 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ήταν 15,16 εκατ. ευρώ από 6,84 εκατ. ευρώ που ήταν το 2021. 

Φέτος, προβλέπεται ακόμα περισσότερη απήχηση, καθώς οι ενδείξεις για τον τουρισμό είναι super αισιόδοξες σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της δυναμικής της εσωτερική αγοράς. Θυμίζουμε πως το διάσημο label διαθέτει flagship «κάθετο» κατάστημα στον πεζόδρομο Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας, καταστήματα στη Μύκονο εποχιακής και pop up λειτουργίας, αλλά και resort stores σε Nammos Village και Zuma στο ίδιο νησί. Σύμφωνα με το Capital.gr ο όμιλος LVMH σχεδιάζει να ανοίξει στο προσεχές διάστημα και άλλα καταστήματα που θα βρίσκονται στη νεοσύστατη μαρίνα της Βουλιαγμένης. 

Πασίγνωστες τσάντες με με πασίγνωστες πρ...

Πασίγνωστες τσάντες με με πασίγνωστες πρέσβειρες αλλά και ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα, life style είδη τρελαίνουν τους καταναλωτές με μεγάλο πορτοφόλι

Τα κέρδη του ομίλου από επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες διεθνώς ανήλθαν το 2022 για τον όμιλο LVMH στα 21,05 δισεκατομμύρια ευρώ, συγκριτικά με τα 17,15 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021. Αριθμώντας παγκοσμίως δίκτυο 5.664 καταστημάτων, τα περισσότερα (1.829) τα συναντάμε στην Ασία, 1.108 στην Ευρώπη και 1.054 στις ΗΠΑ. Μόνο η Γαλλία έχει 518 Louis Vuitton stores.

To σήμα που τρελαίνει όπως φαίνεται Ελληνες αλλά και επισκέπτες της χώρας μας, συμπορεύεται στο shopping με τα ρολόγια Zenith, Hublot, Tag Heuer, τα κοσμήματα Bulgari και De Beers αλλά και ποτά όπως η βότκα Belvedere και οι σαμπάνιες Veuve Cliquot και Krug, που επίσης ανήκουν στον ίδιο όμιλο. Kαι όλα αυτά δίχως να υπολογίζουμε εισπράξεις από επενδύσεις σε ξενοδοχεία, εστίαση, τέχνη κ.α.

Ειδήσεις Τώρα

Mαγική απόβαση των Dolce e Gabbana στο χρωματιστό λιμανάκι του Πόρτο Φίνο

Αεροδρόμιο Αράξου: Ο Ιούνιος μπαίνει με νέες πτήσεις- Ποιες χώρες «συνδέονται» για πρώτη φορά

Οι stars του φεστιβάλ του Δήμου, το thebest.gr έφτιαξε μια άλλη, εύχρηστη ατζέντα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View