Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαγική απόβαση των Dolce e Gabbana στο χρωματιστό λιμανάκι του Πόρτο Φίνο

Mαγική απόβαση των Dolce e Gabbana στο χ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρούχα καρτ-ποστάλ και η ιταλική καλοκαιρινή dolce vita σε ένα show performance ανάμεσα στον κόσμο

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι πατριδολάτρες Dolce e Gabbana επέστρεψαν στο λατρεμένο τους θερινό θέρετρο Πόρτο Φίνο και στη γραφική piazzetta του λιμανιού ύμνώντας ακόμα μια φορά την ιταλική dolce vita.

O κοσμοπολίτικος προορισμός μετατράπηκε σε μια πασαρέλα -performance καθώς τα μοντέλα φέρονταν σαν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους όπως όλοι οι παραθεριστές εκεί.

Το Πόρτο Φίνο ήταν ανάστατο για ένα σαββατοκύριακο. Παρουσιάστηκε συγκεκριμένα η capsule collection Dolce e Gabbana x My Theresa, που είναι και η έβδομη συνεργασία της καθιερωμένης διαδικτυακής μπουτίκ με το label. Αναμίχθηκαν σκάφη, εστιατόρια, κάμπριο αυτοκίνητα, υπήρχε live με τραγούδι και πιάνο. Προσφέρθηκαν και λαχταριστά παραδοσιακά πιάτα της περιοχής. Το μοτίβο σε προσκλήσεις και διαφημιστικά μπάνερ βασιζόταν στη φούξια βουκαμβίλια που βασιλεύει ολόγυρα και γενικότερα στην Ιταλική Ριβιέρα. Θυμίζουμε πως στα νερά του Πόρτο Φίνο είχε γυριστεί η αξεπέραστη αρωματική καμπάνια με τον Ντέιβιντ Γκάντι ενώ στη βίλα των σχεδιαστών παντρεύτηκε πρόσφατα με γάμο- υπερπαραγωγή η Κόρτνει Καρντάσιαν.

Ανάμεσα στους guest stars του event ξεχώρισαν το super model Αλεσάντρα Αμπρόσιο και η influencer Λεονί Χαν αλλά και ο γόης της σειράς «Emily in Paris» Λουσιέν Λαβισκούντ. Εννοείται πως τα «breathtaking» τοπία έγιναν πολύχρωμα εμπριμέ πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ. Οι designers ήταν κατασυγκινημένοι που επέστρεψαν στο αγαπημένο τους μέρος προβάλλοντας την όμορφη χώρα τους όπως πάντα. Tους ενέπνευσε ως ηλιόλουστος παράδεισος της καρδιάς τους και όλης της Μεσογείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View