Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ακαταμάχητα sexy η Κιμ Καρντάσιαν στην εαρινή καμπάνια των Dolce e Gabbana, όλες οι φωτο

Ακαταμάχητα sexy η Κιμ Καρντάσιαν στην ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φορώντας κορσέδες του ’90 σε παλιά ιταλική έπαυλη η πασίγνωστη καλιφορνέζα γίνεται πάλι διεθνής είδηση

Η super αισθησιακή καμπάνια άνοιξη- καλοκαιριού 2023 των Dolce e Gabbana με πρωταγωνίστρια την 41χρονη αμερικανίδα reality queen Kιμ Καρντάσιαν αποκαλύφθηκε και περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες με φόντο μια έπαυλη, ένα παραδοσιακό ιταλικό σπίτι με μπαρόκ και φοκλόρ επίπλωση.

Η πασίγνωστη influencer αναπολεί τα πιο εμβληματικά pin up ρούχα των σχεδιαστών που θαύμαζε αφάνταστα στα νιάτα της. Πρόκειται για μια αναβίωση των αρχείων Dolce & Gabbana του 1990 και του 2000 «που τόσο συχνά έχουν εμπνεύσει την Κιμ σε όλη τη ζωή και την καριέρα της» γράφει η σχετική ανακοίνωση.

Η καμπάνια υπογράφεται από το περιζήτητο ντουέτο φωτογράφων Mert Alaş και Marcus Piggott, σύμφωνα με την ανάρτηση της Kαρντάσιαν στο Instagram. Σε ένα πλάνο, η πάντα sexy Κιμ, είναι ντυμένη από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με λεοπάρ ολόσωμη φόρμα και μποτάκια χαιδεύοντας μια γάτα. Γάτες την πλαισιώνουν και στο κρεβάτι όπου ποζάρει με ένα λευκό μίνι φόρεμα με κορσέ.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της με μπούστα, βινίλ, κρύσταλλα, διαφάνειες, δαντέλες που υπογραμμίζουν τις καμπύλες της όντως της ταιριάζουν πολύ. Αυτή η διαφημιστική εκστρατεία είναι η συνέχεια του show που έκανε αίσθηση στο Μιλάνο εν όψει της νέας σαιζόν.

Η Κιμ, ασυναγώνιστα επιδραστικό πρότυπο ομορφιάς στις μέρες μας, παραμένει και μούσα του δικού της brand με εσώρουχα και μαγιό, το οποίο προβάλλει διαρκώς στο Instagram, σε εντελώς διαφορετικό, μίνιμαλ και φουτουριστικό ύφος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View