Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αιμιλιάνο: Ξανά σε Dolce e Gabbana show, φωτογραφήθηκε με το Μικέλε Μορόνε του Netflix

Αιμιλιάνο: Ξανά σε Dolce e Gabbana show,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To μοντέλο του GNTM συμμετέχει στη Milan Fahion Week και γνώρισε τον super sexy πρωταγωνιστή του δημοφιλούς ερωτικού φιλμ «365 days»

Για τέταρτη φορά ο ωραίος Αιμιλιάνο Μάρκου που ανέδειξε η εκπομπή διαγωνισμού μοντέλων GNTM εμφανίζεται σε πασαρέλα των Dolce e Gabbana. Η αρχή έγινε πέρυσι τέτοια εποχή που έκανε το ντεμπούτο του με μαγιό, ακολούθησαν shows στη Βενετία και τη Σαουδική Αραβία και τώρα επιστρέφει στην ιταλική μητρόπολη της μόδας. Όπως φαίνεται το πρόσωπο με τις «γωνίες»και το πολύ γυμνασμένο σώμα του, ταιριάζουν στα αισθητικά πρότυπα του label, οπότε τον προσλαμβάνουν σταθερά. Στην τελευταία επίδειξη πριν τέσσερις μέρες λάνσαρε ένα σκούρο oversize κοστούμι με σαμπό ενώ τον χειροκρότησαν διάφοροι celebrities μεταξύ των οποίων δυο περιζήτητοι διεθνώς γοητευτικοί ηθοποιοί, ο τούρκος Γιαν Καμάν και ιταλός Μικέλε Μορόνε. Ο τελευταίος πανύψηλος και άκρως μεσογειακός στα 31 του χρόνια, που καθιερώθηκε από το τολμηρό φιλμ του Netflix «365 days» και εξελίχθηκε σε ambassador του οίκου συνομίλησε με τον Αιμιλιάνο και φωτογραφήθηκαν μαζί.  (Αυτά γιατί δεν θέλουμε να είναι μονίμως γυναικοκρατούμενη η στήλη).

Το Dolce e Gabbana show για την επόμενη άνοιξη ήταν πάντως εμπνευσμένο από τον απόντα Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το πλησίασμα της μόδας με τον κόσμο του ποδοσφαίρου και η metrosexual γκαρνταρόμπα τον είχε μοναδικά επιδραστικό πρότυπο θεωρούν οι σχεδιαστές, οπότε σας έχουμε στιγμιότυπα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View