Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Louis Vuitton: Ποιος προσέχει τα ρούχα μέσα στους μυθικούς κήπους του Isola Bella;

Louis Vuitton: Ποιος προσέχει τα ρούχα μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μικροσκοπικό νησάκι- αξιοθέατο της Lago Maggiore πρωταγωνίστησε στην cruise collection του γαλλικού fashion κολοσσού

Φουτουριστικές γοργόνες και ξωτικά του νερού ήταν η ιδέα που «έχτισε» αισθητικά την «cruise» ή «resort» collection της Louis Vuitton για το 2024.

Kαι αυτό γιατί το σκηνικό ήταν… πλωτό. Το show έγινε πάνω στο απίθανο νησάκι -μινιατούρα Isola Bella, που δεσπόζει στην λίμνη Lago Maggiore της Βόρειας Ιταλίας. Οι περισσότεροι ξέρουμε τη λίμνη Κόμο, της οποίας η φήμη απογειώθηκε λόγω Τζορτζ Κλούνει, όμως στις νότιες Αλπεις, ανάμεσα στα ιταλικά και ελβετικά σύνορα υπάρχει ένα μοναδικό τουριστικό θέρετρο. Στο νησάκι μέσα στη Lago Maggiore ορθώνεται το επιβλητικό, μπαρόκ κάστρο της δυναστείας των Βορομέων με τους ομώνυμους, μαγευτικούς κήπους και ένα μικροσκοπικό «χωριό». Η φυσική διαμόρφωση αποπνέει αναμφίβολα αίγλη και αρχοντιά. Τα καταπράσινα παρτέρια δημιουργούν θεαματικούς, vintage σχηματισμούς. Ανάμεσα σε σπάνια φυτά, συντριβάνια, ανθοστήλες και περίτεχνα κιγκλιδώματα δεσπόζει το Teatro Massimo. Aυτό το σπάνιο, ιστορικό αρχιτεκτόνημα ανήκε στους Βορομέους πάνω από 500 χρόνια. 

«Υπάρχουν πανέμορφα μέρη για να πας στην Ιταλία, αλλά οι λίμνες είναι τόσο μυστηριώδεις» ανέφερε στη Vogue ο creative director της Louis Vuitton,  Nicolas Ghesquière.Eδώ και μια δεκαετία μεταφέρει  τα resort ντεφιλέ σε σπάνιες τοποθεσίες, όμως αυτή τη φορά, η προσοχή μας εστίασε ελάχιστα στα ρούχα.Και δικαιολογημένα, δε νομίζετε;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View