Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Louis Vuitton στη Σεούλ, πρωτόφαντο show με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη του «Squid Game»

Louis Vuitton στη Σεούλ, πρωτόφαντο show...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eνα υπερθέαμα σαν ταινία φαντασίας, το «άνοιξε» η Hoyeon που είδαμε στο Netflix, πάρτε μια γεύση

Το εξωπραγματικό, φουτουριστικό πνεύμα δέσποσε στην πολυαναμενόμενη pre fall επίδειξη της Louis Vuitton στη μακρινή Σεούλ αποφέροντας εικόνες μοναδικές.

Το event είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του σκηνοθέτη του θρίλερ «Squid Game» του Netflix, Hwang Dong-hyuk και ξεδιπλώθηκε πάνω στη γέφυρα Jamsugyo, ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό επίτευγμα πάνω στον ποταμό Han.

Το show αναφερόταν στο ταξίδι και τη μεταμόρφωση, σε μια  «δημιουργική ροή πίσω – μπρος», όπως κινείται το νερό στο σημείο όπου παρέλασαν τα μοντέλα. Περπάτησαν σε ένα μπλε φωταγωγημένο τούνελ, λες και έπαιζαν σε περιπέτεια στην τηλεόραση ή στο σινεμά παραπέμποντας και στην «Οδύσσεια του Διαστήματος». Εννοείται τίποτα δεν ήταν συμβατικό ενδυματολογικά. Η θεατρικότητα και ο δυναμισμός πρωταγωνίστησαν, καθόλου δεν θύμιζε δηλαδή παραδοσιακό, γαλλικό σαλόνι.

 Πολλά «επιθετικά», μοτοσυκλετικά πανοφώρια, δερμάτινες ολόσωμες φόρμες, γιλέκα με φερμουάρ, κοστούμια από καπιτονέ δέρμα αλλά και λαμπερά φορέματα συνδυασμένα με ογκώδη puffer μπουφάν. Μεγάλη γκάμα στα ριγέ, σε σακάκια, πουκαμίσες, παντελόνια. Το διάσημο logo έσμιξε με πελώρια κουμπιά, chunky Mary Janes και brogues παπούτσια. Τα μαλλιά ατημέλητα και ανεμοδαρμένα, με ιδιαίτερα κουρέματα και χρώματα.  

Κεντρική φιγούρα η πρωταγωνίστρια του Squid Game και γνωστό μοντέλο της Νότιας Κορέας, Hoyeon, ένα νέο πρόσωπο από την επόμενη γενιά του θεάματος, ταυτισμένο με την πρωτοποριακή ματιά του creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière.  

Tζέντα Πίκετ Σμιθ και Τζάντεν Σμιθ, stars της κορεάτικης K-pop και η μούσα του label Αλίσια Βικάντερ ήταν εκεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View