Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πάμε παραλία: «Εξερευνήσαμε» τα καινούρια trends στα μαγιό, έτοιμες για … αποκαλύψεις;

Πάμε παραλία: «Εξερευνήσαμε» τα καινούρι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νέα «δεσίματα», lurex, πολλά ντραπέ, seventies και pin up ανακατωμένα στο swimwear 2023

Kάποιοι τόλμησαν κιόλας το πρώτο μπάνιο της σαιζόν. Εμάς αυτόματα μας «μπήκαν ιδέες» για shopping καινούριου μαγιό, οπότε ψάξαμε στο ίντερνετ και στα τοπικά καταστήματα.

Αρκετά trends διατηρούνται και κάποια «ωριμάζουν» διαμορφώνοντας την επικαιρότητα. Όπως είδαμε για παράδειγμα, παραμένουν οι γκοφρέ υφές, τα sexy ανοίγματα, τα μονόπαντα ντεκολτέ, οι κορδελίτσες που δένουν γύρω από την κοιλιά, οι κρίκοι, η disco γυαλάδα και οι minimal -clean μονοχρωμίες. Τα μπικίνι τριγωνάκια δεν χάνουν τη δημοτικότητά τους αφού είναι super sexy διαχρονικά. 

Zimmermann campaign

Zimmermann campaign

Τα fashion media υπογραμμίζουν το στοιχείο της μεγάλης, άνθινης μπουτονιέρας και γενικότερα τα μαγιό που θυμίζουν ρούχα. Επισημαίνουν την δημοτικότητα του lurex, οπότε έχουμε πολλά μπικίνι και ολόσωμα που λανσάρουν χρυσόσκονη σε πολλούς χρωματικούς τόνους, είτε πρόκειται για μονόχρωμα, είτε για εμπριμέ. Τα ψηλόμεσα ρετρό βρακάκια πολλαπλασιάζονται καθώς θεωρούνται πιο σοφιστικέ από τα μικροσκοπικά bottoms. Παρατηρούμε ολόσωμα «halterneck», δηλαδή τυλίγεται ο λαιμός σε glam seventies style. Παράλληλα έχουμε πολλά μαγιό με ντεκολτέ «φανελάκι» ή «round neckline» με λεπτεπίλεπτα τιραντάκια. Πολύ έντονα λανσάρονται τα στράπλες σουτιέν τα οποία διαθέτουν λωρίδες στη μέση ώστε να δένουν στο λαιμό με νοσταλγικό τρόπο. Τα «balconette» σουτιέν γίνονται πιο τολμηρά αποκαλύπτοντας περισσότερο μπούστο. Οι ντραπέ σούρες κάνουν τεράστιο comeback με πολλούς τρόπους. Παρατηρούμε διαφάνειες, αλυσίδες, ζωνάκια στο διάκοσμο. Τα εμπριμέ είναι πιο έντονα φέτος – γεωμετρικά, ψυχεδελικά, άνθινα- με επιρροή από τη δεκαετία του ’70 και συνυπάρχουν με tie dye ξεβάμματα, animal prints, ρίγες, καρό gingham και μινιόν λουλουδάκια.

Το μαύρο βέβαια παραμένει σταθερή αξία έχοντας να ανταγωνιστεί pop pastel και neon αποχρώσεις. Διαλέξαμε ενδεικτικές φωτογραφίες για να πάρετε μια πρώτη γεύση.
 

Αgua Bendita

Αgua Bendita

Marysia

Marysia

Farm Rio

Farm Rio

Zimmermann

Zimmermann

Oysho

Oysho

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Sophie Deloudi

Sophie Deloudi

Oseree

Oseree

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View