Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Φλας στην Κυανή Ακτή: Πρέσβειρα της Louis Vuitton η Ζεντάγια (η νεώτερη ever)

Φλας στην Κυανή Ακτή: Πρέσβειρα της Loui...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικανίδα ηθοποιός, performer και style icon λανσάρει τις τσάντες Capucines, έχει εκπροσωπήσει επίσης Bulgari και Valentino

«Λουσμένη» από το εκτυφλωτικό φως και με φόντο τη θάλασσα της Κυανής Ακτής εμφανίζεται στην ολοκαίνουρια καμπάνια της Louis Vuitton η πολυτάλαντη Ζεντάγια.

Η 26χρονη ψιλόλιγνη star ποζάρει με τις εμβληματικές τσάντες της σειράς Capucines, έχοντας χριστεί η νεότερη ambassador της γαλλικής αυτοκρατορίας στην ιστορία της. Μέσα από το διάσημο φακό των Mert Alas και Marcus Piggott, και με την επιμέλεια του στενού της φίλου και περιζήτητου στυλίστα Law Roach, η αφοπλιστικά καλοκαιρινή καμπάνια είχε σκηνικό μια πανοραμική βίλα σχεδιασμένη από την Eileen Gray, στην κοσμοπολίτικη Cote d’Azur.

Οι τσάντες προβάλλονται σε γαλάζιο, λευκό, μαύρο διατηρώντας την διαχρονική τους, super chic φόρμα αλλά πρωτοπαρουσιάζεται και η μινιατούρα Capucines BB. Θυμίζουμε ότι παλιότερα αντίστοιχο ρόλο είχε η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας. Τα ρούχα που επιλέχθηκαν στις τωρινές λήψεις είναι πολύ εφαρμοστά, στολισμένα με μεταλλικά φερμουάρ, κουμπώματα και logo LV.

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια καλιφορνέζικης καταγωγής, η Ζεντάγια μπήκε πέρυσι στη λίστα των πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων του περιοδικού Time. Eχει υπάρξει ταλέντο της Disney, Spiderman girl, υποψήφια για Οσκαρ και είναι κάτοχος δυο βραβείων Emmy και μιας Χρυσής Σφαίρας. Η συμμετοχή της στην πολύκροτη τηλεοπτική, δραματική σειρά Euphoria και στην περιπέτεια φαντασίας Dune τόνωσαν ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά της τα τελευταία χρόνια ενώ οι επιδόσεις της στη μόδα είναι κορυφαίες.

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Πώς σώθηκε γυναίκα από εγκεφαλική αιμορραγία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Χιλιάδες προσκυνητές στο Αίγιο για τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας Τρυπητής

Cargo εξωτερικές τσέπες: Το μεγάλο εαρινό must είναι εδώ, θα το (ξανα)φορέσουμε;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View