Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Πάτρα: Πώς σώθηκε γυναίκα από εγκεφαλική αιμορραγία, στο ΠΓΝΠ

Πάτρα: Πώς σώθηκε γυναίκα από εγκεφαλική...

Η ανάρτηση του Περικλή Νταβλούρου

Σωτήρια ήταν η επέμβαση γιατρών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για γυναίκα η οποία κινδύνευε. Όπως  αναφέρει ο γιατρός- καθηγητής Καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος, η γυναίκα  υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία και κατέρρευσε στο σπίτι της.

Η ανάρτηση του γνωστού καρδιολόγου έχει ως εξής:

 Απόψε είδα μια ασθενή η οποία υπέστη υπαραχνοειδή αιμορραγία κ κατέρρευσε στο σπίτι της. Το ΕΚΑΒ έφτασε σε 10 λεπτά κ στο Ρίο οι Petros Zampakis και Vasilis Panagiotopoulos πραγματοποίησαν εμβολισμό του εγκεφαλικού ανευρύσματος που είχε σπάσει κάι ασθενής ήρθε σε εμένα περπατώντας και απόλυτα λειτουργική.

1. Μπράβο ρε αλάνια! 2. Το ΕΣΥ με όλα τα προβλήματα του μας κάνει περήφανους.

3. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι αυτά συμβαίνουν σε ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία είναι οι ναυαρχίδες του ΕΣΥ όσο και αν προσπαθούν διάφοροι ένθεν κακείθεν να διχάσουν πανεπιστημιακούς και ιατρούς του ΕΣΥ. 4. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι αυτά συμβαίνουν χάρη στην τρέλα και στο μεράκι λίγων και πρέπει να φτύσεις αίμα για να πείσεις την πολιτεία (διαχρονικά), να επενδύσει σε εσένα... Αυτο το πανεπιστήμιο και αυτό το ΕΣΥ θέλουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being