Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Culture Icon»: Η ακαταμάχητη Ζεντάγια στις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του Time

«Culture Icon»: Η ακαταμάχητη Ζεντάγια σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εξώφυλλο (ένα από τα πέντε) η 25χρονη, μαζί της ξεχώρισαν Αντριου Γκάρφιλντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Πιτ Ντέιβιντσον

«Για μένα η Ζεντάγια είναι χιλίων ετών. Εχει ήδη ζήσει πολλές ζωές κι ας είναι νέα σαν την άνοιξη. Είναι υπεράνω του χρόνου» δήλωσε ο σκηνοθέτης της περιπέτειας Dune, Ντενίς Βιλνέβ για το κορίτσι- φαινόμενο. Η 25χρονη αμερικανίδα ηθοποιός και πολυτάλαντη performer δεσπόζει στην καθιερωμένη λίστα με τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του εμβληματικού περιοδικού Time ντυμένη στα κόκκινα. Τη σαιζόν 2021- 2022 ξεχώρισε στο ασπρόμαυρο φιλμ «Malcolm & Marie», μια επίκαιρη ιστορία για την κακοποίηση και την τοξικότητα στις σχέσεις, έπαιξε στη σειρά Euphoria που εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας και της νέας γενιάς, ενώ ταυτόχρονα «πέταξε ψηλά» με το «Spider-Man: No Way Home» που κυριάρχησε στο box office. Ταυτόχρονα στέφθηκε κορυφαίο style icon ενώ εξέφρασε απόψεις που αποδεικνύουν την υψηλή της ενσυναίσθηση για τους γύρω της. Στη συνέντευξη που έδωσε για το Time, μοιράστηκε τις πιο δυνατές στιγμές που βίωσε τον τελευταίο χρόνο. Και το περιοδικό τη βρίσκει μοναδικά δημιουργική αλλά και προσγειωμένη.

 «Αυτή η χρονιά ήταν τεράστια αλλά και τόσο σύντομη. Φέτος ήταν η πρώτη μου φορά στο Φεστιβάλ της Βενετίας, και ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο έπειτα από καιρό. Μια στιγμή που απολαύσαμε με τον Timothee Chalamet (συμπρωταγωνιστή της στο Dune)» είπε.Παραδέχεται ότι ο Spiderman ήταν μία τεράστια στιγμή για εκείνη και πως θα ήθελε πολύ να γίνει μέρος της τριλογίας, αλλά δεν αποφασίζει η ίδια.

Η σειρά Euphoria ήταν μάλλον το highlight γιατί πρωταγωνιστούσε, ήταν η παραγωγός και σκηνοθέτησε. Η τελευταία σκηνή ήταν ρεαλιστική γιατί όλοι έκλαιγαν για το τέλος της σειράς. «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι όταν κάποιος με πλησιάζει και μοιράζεται μαζί μου μία παρόμοια ιστορία, είτε επειδή την έζησε ο ίδιος είτε κάποιος που αγαπά» ομολόγησε.

Στη χρυσή λίστα του Time από πλευράς καλλιτεχνών βρέθηκαν επίσης οι Simu Liu, Andrew Garfield, Zoe Kravitz, Sarah Jessica Parker, Amanda Seyfried, Quinta Brunson, Pete Davidson, Channing Tatum, Nathan Chen, Mila Kunis, Jeremy Strong, Faith Ringgold, Arian DeBose, Jazmine Sullivan, Michael R. Jackson.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View