Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Flash back: Ο πατρινός Χαράλαμπος Βρης μας «θύμισε» ότι υποδέχθηκε την Ζεντάγια στο Cavo Tagoo

Flash back: Ο πατρινός Χαράλαμπος Βρης μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ως general manager του ονομαστού ξενοδοχείου μας αφηγήθηκε πως ήταν η 24χρονη διάσημη ηθοποιός και performer από κοντά

Συνάντηση με ένα από τα δημοφιλέστερα νεανικά είδωλα της a- list του σύγχρονου Χόλιγουντ για τον πατρινό Χαράλαμπο Βρη στη Σαντορίνη. Ο λόγος για τη διάσημη Ζεντάγια, που πρόσφατα έγινε η νεώτερη ηθοποιός που κατέκτησε Εmmy σε δραματική σειρά για το εφηβικό σήριαλ «Euphoria», ενώ μόλις γνωστοποιήθηκε η μαγευτική καμπάνια της εν όψει άνοιξης για τον οίκο Valentino.

 

Στην ολοκαίνουρια Valentino Campaign

Στην ολοκαίνουρια Valentino Campaign

Ο Χαράλαμπος Βρης, που έχει θητεύσει στην πατρινή εστίαση αλλά πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης και general manager στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo στο νησί, ανέβασε στο facebook στιγμιότυπο με την 24χρονη star θυμίζοντας την επίσκεψή της το περσινό καλοκαίρι. Κόντρα στο κλίμα κατήφειας που άπαντες μας έχει καταβάλει, η φωτογραφία αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές. Όπως μας είπε, η Ζεντάγια ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα του νησιού για ένα διήμερο ακολουθώντας πρόγραμμα που σχεδίασε ο ίδιος και η γνωστή hotelier Κάλια Ηλιοπούλου.

Από κοντά ήταν λοιπόν «ευγενέστατη, διαρκώς χαμογελαστή, φανταστική με το προσωπικό». Δοκίμασε sushi στο βραβευμένο εστιατόριο Ovac του ξενοδοχείου αλλά απέφυγε το αλκόολ.  «Κατά την άποψή μου, ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι με αφοπλιστική φυσική ομορφιά και εμφανές star quality. Η αύρα της φανερώνει αμέσως το ότι θα ξεχωρίσει» μας ανέφερε ο Χαρλάμπος. Κατά την άποψή του πάντως, επειδή γενικότερα η Σαντορίνη αποτελεί διεθνή προορισμό διασημοτήτων, έχει την δύναμη να κάνει κάθε άνθρωπο, όσο αναγνωρίσιμος κι αν είναι να χαλαρώνει και να υποκλίνεται στο τοπίο και την ενέργειά της. Δεν δημιουργεί την ατμόσφαιρα wild κοσμικότητας της Μυκόνου. «Θυμάμαι τον Μπόνο να μένει ακούνητος στον καναπέ μπροστά στη θέα για πέντε ώρες αλλά και το Μάθιου Μακόναχι να απολαμβάνει τη γαλήνη δίχως να θέλει να κάνει τίποτε άλλο» μας αφηγήθηκε.

 

*Η καλιφορνέζα ηθοποιός, χορεύτρια, performer και style icon Ζεντάγια συνοδευόταν στο Cavo Tagoo από ολόκληρο team συνεργατών (μανατζερ, μακιγέρ, στυλίστες κλπ) και τον πρώην αγαπημένο της Τζέμις Ελόρντι, τον κούκλο ηθοποιό που πλέον είναι το boyfriend της Κάια Γκέρμπερ. Παραμένει η νεώτερη global ambassador του κολοσσού ομορφιάς Lancome, υπήρξε ταλέντο της Disney tv, κριτής στο Project Runway, μούσα του Tommy Hilfiger. Εχει παίξει στο «Spider-Man» και στο λαμπερό μιούζικαλ «The Greatest Showman» όπου … ξελόγιασε το Ζακ Εφρον. Στηρίζει διαρκώς εκστρατείες κατά της πείνας στην Αφρική.

 

Στην αρωματική καμπάνια Idole της Lancome

Στην αρωματική καμπάνια Idole της Lancome

Στο μιούζικαλ The Gratest Showman

Στο μιούζικαλ The Gratest Showman

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View