Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ζεντάγια και Ανια Τέιλορ Τζόι βραβεύονται από το συμβούλιο αμερικανών σχεδιαστών CFDA

Ζεντάγια και Ανια Τέιλορ Τζόι βραβεύοντα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρώτη θα στεφθεί «Fahion Icon» και η δεύτερη «Face of the Year», έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις

Δυο νέες stars, θάμπωσαν με την καλλιτεχνική και στυλιστική τους λάμψη τους ειδήμονες του CFDA, του συμβουλίου αμερικανών σχεδιαστών μόδας που κάνει απονομή κάθε χρόνο  για τις κορυφαίες επιδόσεις του χώρου. Όπως γνωστοποιήθηκε πρόκειται για τις εξαιρετικά δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα Ζεντάγια και Ανια Τέιλορ Τζόι.

 Η Ζεντάγια  είναι μάλιστα από χθες, μετά την σχετική επίσημη ανακοίνωση, το νεότερο Fashion Icon στην ιστορία των βραβείων CFDA.  Θα παραλάβει τη διάκριση  στις 10 Νοεμβρίου στο ειδικό event.   Θυμίζουμε ότι φέτος έγινε και η  νεότερη νικήτρια του βραβείου των Primetime Emmy Awards ως πρωταγωνίστρια σε δραματική σειρά, για τον ρόλο της στο «Euphoria». Ταυτόχρονα έχει πετύχει και  μια εντυπωσιακή σεζόν red carpet εμφανίσεων: Εκαναν αίσθηση  το φλούο κίτρινο Valentino Couture φόρεμα στα Oscars,  to δερμάτινο Balmain φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Dune» στη Βενετία   αλλά και όλα τα looks για την πρεμιέρα του ίδιου φιλμ σε Αμερική και Ευρώπη. Θυμίζουμε πως έχει λανσάρει τη gender - fluid  collection Daya by Zendaya  και πήρε τίτλο  ambassador για Lancome, Bulgari και Valentino.  H  24χρονη  καλιφορνέζα ηθοποιός, χορεύτρια, performer με την εξωτική ομορφιά και τη λυγερή σιλουέτα υπήρξε ταλέντο της Disney tv, κριτής στο Project Runway, μούσα του Tommy Hilfiger ενώ έχει παίξει στο «Spider-Man» και στο λαμπερό μιούζικαλ «The Greatest Showman».

 

H 25χρονη Ανια Τέιλορ Τζόι με το αξιομνημόνευτο «πορσελάνινο» πρόσωπο με τα πελώρια μάτια και το κυματιστό στοματάκι, θα τιμηθεί με το βραβείο Face of the Year από το CFDA. Με αφορμή τη μοναδική  ερμηνεία της στο σήριαλ  «The Queen’s Gambit»  έχει πολυσυζητηθεί για το βεστιάριό της σε όλα τα σημαντικά red carpet events  φέτος, ενώ θα θυμάστε πως ξεχωρισε και στην πολύκροτη επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας. Είναι μούσα των οίκων Dior και Tiffany. Γεννημένη στο Μαιάμι αλλά μεγαλωμένη σε Λονδίνο και Μπουένος Αιρες, δοκίμασε αρχικά τις δυνάμεις της στο μόντελινγκ, όταν την εντόπισαν έξω από το Harrods. Την τελευταία εξαετία έπαιξε σε διάφορα φιλμ τρόμου και φαντασίας κατακτώντας το νεανικό κοινό και σημαντικές διακρίσεις ανερχόμενης ηθοποιού, αλλά η συμμετοχή της στην μυθιστορηματική ταινία εποχής «Eμμα» ήταν που ανέβασε το status της στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View