Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Louis Vuitton: Τώρα γεμίζει art κολοκύθες και λουλούδια, Μπλάνσετ και Τίμπερλεικ στους ambassadors

Louis Vuitton: Τώρα γεμίζει art κολοκύθε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η τέχνη της Yayoi Kusama σε ένα απίστευτο πανόραμα- ρετροσπεκτίβα, πάνω σε αξεσουάρ και ρούχα

Νέα αρτίστικα, αισιόδοξα σχέδια αξεσουάρ και ρούχων χάρη στη συνεργασία Louis Vuitton x Yayoi Kusama! Από τις 31 Μαρτίου αναμένονται θεαματικές βιτρίνες, χάπενινγκς και μια άκρως εντυπωσιακή καμπάνια παγκόσμιας ακτινοβολίας. Σε ρόλο πρεσβευτών η αυστραλέζα «οσκαρική» super star Κέιτ Μπλάνσετ αλλά και ο αμερικανός pop τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεικ στην πρώτη του μεγάλη fashion εκστρατεία. Επίσης παραμένουν ambassadors η γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σειντού, η γιαπωνέζα τενίστρια Ναόμι Οσάκα, η κορεάτισσα καλλονή Χογεόν και η κινέζα ηθοποιός Ζου Ντονγιου. Τα διάσημα πουά της ασιάτισσας εικαστικού επεκτείνονται ακόμα περισσότερο με τα εμβληματικά Pumpkins, Infinity Nets, Infinity Dots, Flowers και τα Πρόσωπα από τους πίνακες της σειράς «My Eternal Soul» σε διάφορα προιόντα της γαλλικής αυτοκρατορίας.

Οι χαρακτηριστικές «κολοκύθες» - που υπήρχαν και στην πρώτη συνεργασία του 2012- επανέρχονται τώρα σε κίτρινο και μαύρο, σε ασημί και πολυχρωμίες, σε συνδυασμό με το LV Monogram. Στις τσάντες OnTheGo, Neverfull και Speedy κυριαρχούν μάλιστα μεγάλα πορτρέτα κολοκύθας, τα οποία «σκαρφαλώνουν» και σε γυαλιά ηλίου, το μπουκάλι του αρώματος L’Immensité και σε ανδρικά είδη. Ταυτόχρονα, αξιοποιούνται τα ψυχεδελικά λουλούδια της Kusama, με τις αναφορές στην παιδική της ηλικία και τα φυτώρια που διατηρούσε η οικογένειά της στην επαρχία της Ιαπωνίας. Με αφετηρία τους πίνακες Flowers από το 2004, τα άνθη εξελίχθηκαν σε κεντήματα, δερμάτινα intarsias και prints σε ρούχα, φουλάρια και στις τσάντες Capucines, Monogram Empreinte OnTheGo και Speedy.

Τα Πρόσωπα εμφανίζονται στις γυναικείες και ανδρικές collections σε μορφή τυπωμάτων και έντονων διάκοσμων,  με βάση την απόχρωση Delphinium Blue και βέβαια το πασίγνωστο logo. Tζιν παντελόνια, τζάκετ και μπούστα αλλά και pyjama σύνολα και παπούτσια επίσης αποκτούν «φάτσες». Τέλος οι βούλες ανανεώνονται με έμπνευση τη σειρά Infinity Net, που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 1959 ενώ κυκλοφορεί και το δεύτερο κομμάτι των Infinity Dots σε μεγάλη γκάμα τυπωμάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View