Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Louis Vuitton x Yayoi Kusama: Ατέλειωτες ανοιξιάτικες βούλες, μούσα η Ζιζέλ και όχι μόνο

Louis Vuitton x Yayoi Kusama: Ατέλειωτες...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πόσα πουά αντέχετε; Η καινούρια cruise καμπάνια συνδέει ξανά τη μόδα με την χαρακτηριστική τέχνη της διάσημης γιαπωνέζας εικαστικού

Για δεύτερη φορά συμπράττει με τη διάσημη γιαπωνέζα εικαστικό Yayoi Kusama η αυτοκρατορία Louis Vuitton κάνοντας τις πασίγνωστες, εμβληματικές βούλες της ένα από τα φετίχ της φετινής άνοιξης. Με μια πολύ πρωτότυπη καμπάνια, η καινούρια συνεργασία που προέκυψε μια δεκαετία μετά από εκείνη του 2012, έχει κάνει ήδη αίσθηση. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της κολεξιόν Louis Vuitton Cruise 2023 γέμισαν πολύχρωμες πουά κουκίδες και ήδη διατίθενται στα ομώνυμα καταστήματα από τον Ιανουάριο που διανύουμε.

Για παράδειγμα θαυμάζουμε τη βραζιλιάνα super model Ζιζέλ, αμέσως μετά το πολύκροτο διαζύγιό της, να κρατάει μία τσάντα Louis Vuitton με τις χαρακτηριστικές κουκίδες της Kusama. Η 93χρονη σήμερα δημιουργός που είναι και η ίδια είδωλο της μόδας αλλά και performer, έχει συνδεθεί με το κίνημα της pop art, της φεμινιστικής τέχνης και της χίππικης αντικουλτούρας. H ψυχεδελική της φαντασία γίνεται αυτόματα αναγνωρίσιμη. Καθιερώθηκε παγκοσμίως χρησιμοποιώντας τελείες και καθρέφτες, εμπνευσμένη από την επανάληψη, την αιωνιότητα και την ψευδαίσθηση ενός ατελείωτου χώρου. Στην καμπάνια LV πέρα από τη Ζιζέλ συμμετείχαν οι καλλονές Νατάλια Βοντιάνοβα, Μπέλα Χαντίντ, Κρίστι Τέρλιγκτον, Kάρλι Κλος, Ανόλ Γιάι, Φέι Φέι Σουν κ.α.

 

 

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος «Η συνεργασία της Louis Vuitton με την καλλιτέχνιδα το 2012 ήταν μια τεράστια επιτυχία, η οποία έδωσε το έναυσμα για εκθέσεις, προϊόντα αλλά και μια σειρά από installations, στα οποία συμπεριλαμβανόταν ένα μανεκέν σε φυσιολογικό μέγεθος ανθρώπου που έμοιαζε με την καλλιτέχνιδα. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton τραβήχτηκαν κάποιες φωτογραφίες που είναι πιστές στο πνεύμα του οίκου μόδας και κυρίως της καλλιτέχνιδας. Έτσι σε κάποιες εικόνες για παράδειγμα, βλέπουμε το πρόσωπο της Kusama και ακριβώς από πάνω ένα μοντέλο σε σχήμα μινιατούρας να κρατάει μία τσάντα της με πολύχρωμες κουκίδες και να φοράει ένα σύνολο της συλλογής. Τα μοτίβα της Kusama και οι φαντασιώσεις του απείρου καταλαμβάνουν το maison και όλες τις κατηγορίες προϊόντων μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View