Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Μάχη» στη Veso για Spiderman! 10.000 θεατές το τετραήμερο, ουρές εφήβων το weekend

«Μάχη» στη Veso για Spiderman! 10.000 θε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωτόγνωρες εικόνες για το υπερθέαμα υπερηρώων στο παραλιακό πολυσινεμά, συμβαδίζουν με το εισπρακτικό ρεκόρ στις ΗΠΑ

 

 

Yπήρχε γονιός που το παιδί του δεν πήγε να δει Spiderman το περασμένο σαββατοκύριακο; Κατέπληξαν η προσέλευση, οι «ουρές» και ο ενθουσιασμός εφήβων και νέων μετά από πολύ πολύ καιρό! «Ετριβαν τα μάτια τους» και οι εργαζόμενοι στην Odeon Veso Mare και ο υπύθυνος Αλέξης Μπιτούνης μας το επιβεβαίωσε πως οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες, ελάχιτες φορές έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. «Μαμά χαμός» έλεγαν τα παιδιά επιστρέφοντας σπίτι μετά την προβολή της εντυπωσιακής περιπέτειας φαντασίας «Spider-Man: No Way Home» όπου πρωταγωνιστούν οι (ερωτευμένοι και στη ζωή) Τομ Χόλαντ και Ζεντάγια αλλά και ο βρετανός σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Ηδη από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή η ταινία προσέλκυσε 10.000 κόσμο και αναμένεται τεράστια απήχηση και αυτή την εβοδμάδα. «Εχουμε γύρω στους 2.500 κόσμο ημερησίως και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους» ομολόγησε στο thebest.gr ο κ. Μπιτούνης. Αλλωστε, αντίστοιχη αναλογικά υποδοχή στα ταμεία υπήρξε και στα ταμεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα διεθνή media να επισημαίνουν: «αυτές τις μέρες όλοι μιλούν για το Spiderman».

 

Σε εισιτήρια 253 εκατομμυρίων δολαρίων αποτιμάται η πρεμιέρα σε ΗΠΑ και Καναδά μόνο το σαββατοκύριακο.Αυτή η ανταπόκριση κατατάσσει την ταινία στην τρίτη σε εισπράξεις κινηματογραφική πρεμιέρα στην ιστορία του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την εταιρεία διανομής Sony.

Στις υπόλοιπες χώρες, όπου προβλήθηκε, απέφερε ακόμη 334,2 εκατομμύρια δολάρια, ανεβάζοντας το σύνολο των εισπράξεων στα 587,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με εκτιμήσεις του στούντιο.

Στη Νέα Υόρκη, παρά τις ακυρώσεις που επισημαίνει το Reuters στο Broadway λόγω της πανδημίας, το κοινό «ψήφισε» σινεμά, για να ξεχαστεί με την πολυδιαφημισμένη συμπαραγωγή της Sony και της Walt Disney.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View