Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αεροδρόμιο Αράξου: Ο Ιούνιος μπαίνει με νέες πτήσεις- Ποιες χώρες «συνδέονται» για πρώτη φορά

Αεροδρόμιο Αράξου: Ο Ιούνιος μπαίνει με ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr o Αερολιμενάρχης Αράξου, Γιώργος Γκουβίτσας

Σχεδόν ένα μήνα λειτουργίας συμπληρώνει για τη φετινή τουριστική σαιζόν το Αεροδρόμιο του Αράξου με την εικόνα να είναι ενθαρρυντική για τη συνέχεια.

Με την έλευση του Ιουνίου ξεκινούν μάλιστα κι άλλες πτήσεις που γίνονται φέτος για πρώτη φορά.

Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ιταλία, Λετονία είναι χώρες που πρώτη φορά μπαίνουν στη λίστα με τις πτήσεις του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Αερολιμενάρχης Αράξου, Γιώργος Γκουβίτσας, «τον πρώτο μήνα προστέθηκαν καινούργιες πτήσεις από το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ. Ξεκινήσαμε να λειτουργούμε για την ακρίβεια στις 5 Μαΐου, είναι νωρίς να έχουμε στατιστικά στοιχεία και αριθμό επιβατών όμως αυτός ο πρώτος μήνας, ήταν καλός. Νέες πτήσεις θα έχουμε και για το μήνα Ιούνιο, όπως για παράδειγμα από τη Σλοβακία.

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποιον ιδιαίτερο επισκέπτη, κάποτε είχαμε τη βασιλική οικογένεια του Μαρόκο, όμως κανείς δε ξέρει αν θα προκύψει στη συνέχεια. 

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν και ελλείψεις στο αεροδρόμιο όμως είμαστε αισιόδοξοι. Οι πυλώνες φωτισμού και διάφορες άλλες επισκευές είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων. Γενικότερα τα θέματα συντήρησης του αεροδρομίου απασχολούν. Θέματα υποδομών που σχετίζονται με τους δρόμους είναι θέματα επίσης που θα πρέπει να λυθούν. Ο φωτισμός και ο δρόμος είναι απαραίτητα για να κινούνται οι τουρίστες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις