Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Louis Vuitton και μόνο: Τα σύνολα και οι πολυσυζητημένες γόβες της Μπριζίτ στην Ολλανδία

Louis Vuitton και μόνο: Τα σύνολα και οι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Γαλλίδα πρώτη κυρία επιμένει στο personal style της σε αντίθεση με την βασίλισσα Μάξιμα που «ρισκάρει» με τα trends

Eπίσημη επίσκεψη στην Ολλανδία για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, με την 70χρονη πρώτη κυρία και πρώην εκπαιδευτικό να επιμένει στην σύγχρονη γαλλική φινέτσα της Louis Vuitton δίχως να παρεκκλίνει καθόλου.

Με το γνώριμο χτένισμα και την υποδειγματικά λεπτή της σιλουέτα συνάντησε τον  βασιλιά Willem Alexander και τη βασίλισσα Maxima, ντυμένη με τις στενές γραμμές που ανέκαθεν ακολουθεί αλλά και το μίνι μήκος.

Φθάνοντας στο Αμστερνταμ, η Μπριζίτ ξεσήκωσε τα φλας με ένα σύνολο (φόρεμα και μαντό) σε φωτεινό μπλε με φερμουάρ, αλλά ήταν οι γόβες της που πολυσυζητήθηκαν. Ένα σχέδιο με άνετο, χοντρό τακούνι που συνδύαζε μαύρο δέρμα με το καφετί logo print LV.

Στο μεγαλοπρεπές δείπνο επέλεξε  τουαλέτα σε ίσια γραμμή με κλειστό λαιμό και μανίκια που διέθετε λάμψη στο πάνω μέρος, ενώ στις επόμενες εμφανίσεις της σε διάφορα αξιοθέατα την είδαμε με μοντέρνο royal blue κοστούμι και νεανικό κίτρινο τζάκετ με logo λεπτομέρεια. Για την έκθεση τουτ Βερμέερ προτίμησε μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα.

Οι ειδικοί της μόδας σχολιάζουν σε διάφορα έντυπα ότι η σύζυγος του Γαλλου προέδρου χαρακτηρίζεται από συνεπές προσωπικό στυλ σε αντίθεση με την 51χρονη Μάξιμα που «πειραματίζεται» διαρκώς με στόχο τον εντυπωσιασμό. Τις τελευταίες μέρες, φόρεσε π.χ. πολύχρωμο τιρμπάν με bright κίτρινο παλτό, κατακόκκινη «scarlett» τουαλέτα με «puff» στοιχεία και πολλά κοσμήματα, κάπα με ολοκέντητη παντελόνα, ρομαντικό τούλινο φόρεμα  και total πορτοκαλί κοστούμι με καρό πανοφώρι. Aργεντίνικης καταγωγής και με εγκάρδιο χαρακτήρα, παίζει συνεχώς με τα trends, άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι. Της καταλογίζονται αρκετές φορές «φάουλ» όπως συνέβη με τις μπότες της και το βέλο στην Αθήνα, για την κηδεία του τέως βασιλιά. Το dress code είναι για εκείνη σε δεύτερη μοίρα μπροστά στις εναλλαγές της μόδας.

Ειδήσεις Τώρα

Έξοδος Πάσχα 2023: Όπου φύγει, φύγει οι εκδρομείς από σήμερα - Γεμίζουν οι εθνικές οδοί και τα πλοία

Πάτρα: 17χρονες πιάστηκαν στα χέρια στην πλατεία Γεωργίου

Νίνο-Josephine: Πρώτη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View