Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η μεγαλειώδης δεξίωση των Μπάιντεν για τους Μακρόν, τι φόρεσαν οι πρώτες κυρίες

Η μεγαλειώδης δεξίωση των Μπάιντεν για τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πρώτο επίσημο δείπνο με τόσες διασημότητες και παραμυθένια διακόσμηση από την προεδρία Μπάιντεν

Το ζεύγος Μπάιντεν παρέθεσε το πρώτο επίσημο δείπνο  αλλά και τον πλέον μεγαλοπρεπές και γεμάτο celebrities , για να υποδεχθεί στο Λευκό Οίκο το ζεύγος Μακρόν. «Η Γαλλία ήταν ο πρώτος μας σύμμαχος. Η πρώτη χώρα που ύψωσε αμερικανική σημαία μετά την επανάστασή μας», είπε  στην ομιλία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ  καταλήγοντας «Ζήτω η Γαλλία και ο Θεός να ευλογεί την Αμερική». Κάτω από τεράστια τέντα για να χωρέσει ο όγκος των καλεσμένων στήθηκε μια θεαματική αψίδα με κόκκινα τριαντάφυλλα , άφθονα κεριά-φωτιστικά και καντήλια. Στον τοίχο υπήρχαν χαρακτικά με τριαντάφυλλα που θύμιζαν το παλιό γαλλικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Για να μπουν εκεί πέρασαν από «χιονισμένο δάσος» στην στολισμένη εορταστικά ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου και συγκεντρώθηκαν κάτω από ένα γυάλινο περίπτερο στο South Lawn για το δείπνο. Εκεί μεταφέρθηκαν με αμαξάκια του γκολφ.

Ο γιος του προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, η αδελφή του Βαλερί Μπάιντεν Όουενς, αλλά και η κόρη του, Άσλεϊ Μπάιντεν μαζί με πολιτικούς του συνεργάτες ήταν εκεί. Παρόντες ακόμα  η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ με κόρη της, Βάιολετ Άφλεκ, η πρωταγωνίστρια Αριάνα ντε Μπος, ο μουσικός Τζον Λέτζεντ και η  Κρίσι Τέιγκεν, η tv star Τζούλια Λούις-Ντρέιφους η διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ μαζί με το σκηνοθέτη Μπάζμαρκ Λούρμαν. Δεν έλειψε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ο Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του  ομίλου μόδας της Louis Vuitton Moet Hennessy,  ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ, η χήρα του αείμνηστου Στιβ Τζομπς, Λορέν Πάουελ Τζομπς.

Βέβαια, τα looks των πρώτων κυριών απασχόλησαν περισσότερο από όλων των άλλων τα διεθνή media προκαλώντας και ξεχωριστά, εξειδικευμένα δημοσιεύματα. Η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε με μια κλασική στενή τουαλέτα με έξω ώμους και μανίκια από χοντρή δαντέλα με ανάγλυφα μοτίβα φύλων και λουλουδιών ενώ η Μπριζίτ Μακρόν προτίμησε σατινέ λευκή τουαλέτα Louis Vuitton με ασημένιο διάκοσμο και κλειστό λαιμό σε ίσια γραμμή. . Αν και η Μπάιντεν στηρίοζει τη next generation των αμερικανών σχεδιαστών αυτή τη φορά τίμησε την παλαιά φρουρά ενώ η Νπριζίτ Νακρόν τιμά διαρκώς το  Nicolas Ghesquière της Louis Vuitton.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View