Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mα τόσο στενό δούκισσα; Top Gun η ίδια η Κέιτ στο Λονδίνο, δύσκολα περπάτησε!

Mα τόσο στενό δούκισσα; Top Gun η ίδια η...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ιππότης για να ανέβει τη σκάλα στην πρεμιέρα ο Τομ Κρουζ, η πολυσυζητημένη μαύρη τουαλέτα είναι Roland Mouret

Σάλος με το υπερβολικά στενό και sexy φόρεμα της 40χρονης Κέιτ Μίντλετον το βράδυ της Πέμπτης στην καρδιά του Λονδίνου. Η δούκισσα έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της περιπέτειας Top Gun: Maverick με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ και αιφνιδίασε με την επιλογή της τόσο «κολλητής» μαύρης τουαλέτας, που διέγραφε το υπερβολικά λεπτό και καλογυμνασμένο σώμα της. Μάλιστα, το ρούχο ήταν τόσο στενό, που δυσκολευόταν να περπατήσει και ο διάσημος ηθοποιός της έπιασε το χέρι ιπποτικά για να στηριχθεί και να ανέβει τα σκαλοπάτια του red carpet. Επιπλέον έδειχνε πολύ γοητευμένος μαζί της. 

H τουαλέτα που είχε λευκό γαρνίρισμα στο έξωμο ντεκολτέ που αποκάλυπτε τους ώμους της, είχε την υπογραφή του «μάγου» της σιλουέτας Roland Mouret. Ο σχεδιαστής έχει καθιερωθεί στα στενά φορέματα, που μεταμορφώνουν το σώμα, αν και η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε ανάγκη βελτίωσης των γραμμών της. Φτιαγμένο από ελαστικό κρεπ, το φόρεμα διέγραφε «τα πάντα». Επιπλέον, η δούκισσα έδειχνε πολύ πιο μοντέρνα από άλλες φορές με ολόισια μαλλιά ενώ το look της συμπλήρωναν τσαντάκι Alexander Mc Queen και διαμαντένια σκουλαρίκια σαν κομήτες Robinson Pelham. Η Daily Mail λόγω της θεματικής του φιλμ έγραψε χαρακτηριστικά πως «η Κέιτ πετάει», ενώ σημείωσε πως τα αξεσουάρ της κοστίζουν 2.300 λίρες και 10.500 λίρες αντίστοιχα. Όμως και ο Γουίλιαμ ήταν πιο stylish από άλλες φορές με βελούδινο σακάκι Alexander Mc Queen και παπούτσια- slippers με αεροπλανάκι. Ένα βεστιάριο που δεν παραπέμπει τόσο στην παράδοση του Μπάκινχαμ…

Ο 59χρονος Τομ Κρουζ  υποδέχθηκε το royal ζεύγος πολύ ευδιάθετος, χαιρέτησαν μαζί το συγκεντρωμένο πλήθος, τους σύστησε στους συμπρωταγωνιστές του Τζον Χαμ, Τζένιφερ Κόνελι κ.α. και τους συνόδευσε στο σινεμά της Leicester Square. Αυτή η πρεμιέρα ήταν από τις πιο ηχηρές στη βρετανική πρωτεύουσα μετά από εκείνη του Τζέιμς Μποντ.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View