Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πρεμιέρα No time to Die: Το κοπλιμέντο του Bond στην ολόχρυση Κέιτ Μίντλετον

Πρεμιέρα No time to Die: Το κοπλιμέντο τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το cape dress της δούκισσας δέσποσε στο red carpet, αλλά σας έχουμε όλες τις διάσημες παρουσίες στο Royal Albert Hall

Eκθαμβωτική και με την εύνοια της βασιλικής οικογένειας η παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» το βράδυ της Τρίτης στο εμβληματικό Royal Albert Hall στην καρδιά του Λονδίνου. Με το αστραφτερό, ολόχρυσο outfit της δούκισσας Κέιτ Μίντλετον να τρελαίνει πρωτίστως τα φλας, το red carpet ήταν αν μη τι άλλο «χορταστικό». Ο 52χρονος βρετανός σταρ Ντάνιελ Γκρεγκ στην αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του στο ρόλο του διάσημου πράκτορα, έδωσε το παρόν με ροδί βελούδινο σακάκι Anderson and Shepherd, ενώ τα «Bond girls» Λέα Σειντού, Αννα ντε Αρμας, Ναόμι Χάρις, Λασάνα Λιντς εντυπωσίασαν με τουαλέτες Louis Vuitton, Michael Kors, Vivienne Westwood αντίστοιχα.

Μαζί τους τίμησαν την πρεμιέρα ο «κακός» συμπρωταγωνιστής του Γκρεγκ, Ράμι Μάλεκ με υπέρκομψο κοστούμι Prada, η Μπίλι Αιλις που ερμηνεύει το σάουντρακ με total look Gucci αλλά και η σεναριογράφος Φίμπε Γουόλερ Μπριζ (αναμφίβολα η πιο trendy της βραδιάς με ολόσωμη παγετένια φόρμα Azzaro couture με κάπα). Ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί Γκόζι Φουκουνάγια, Τζούντι Ντεντς, Μπεν Γουίνγκσοου αλλά και η τενίστρια Εμμα Ραντουκάνου  με τον αμερικανό star Τζέισον Μομόα ήταν επίσης εκεί. Το ιστορικό αυτοκίνητο του Μποντ Aston Martin, βρετανικές σημαίες και πελώριες αφίσες στόλιζαν την είσοδο  ενώ στις εσωτερικές σάλες οι συντελεστές υποδέχονταν τον κόσμο και εισέπρατταν συγχαρητήρια. Η 25η περιπέτεια του Μποντ θα βγει στα σινεμά Αμερικής και Ευρώπης Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Η 39χρονη Κέιτ Μίντλετον, που έφθασε στο Royal Albert Hall μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και το ζεύγος Καρόλου- Καμίλα, αναμφίβολα  είχε ντυθεί για να ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος. Επέλεξε ένα ολοκέντητο cape dress σε χρυσό με ελαφρύ ντραπέ στη μέση της και μακριά μανίκια. Πρόκειται για μεγαλοπρεπή, super glam δημιουργία του αγαπημένου της λονδρέζικου brand Jenny Packham. Τα media κοστολόγησαν ταχύτατα το φόρεμα στα 3000 ευρώ περίπου, ενώ επισημάνθηκε πως δεν διάλεξε σκουλαρίκια από τα σεντούκια του Μπάκινχαμ αλλά τα εξωτικά Onitaa earrings με τιμή περίπου 300 ευρώ. Μάλιστα ο ίδιος ο Ντάνιελ Γκρεγκ όταν την είδε εξέφρασε αμέσως το θαυμασμό του λέγοντας «Υοu look jolly lovely»!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View