Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kιμ Καρντάσιαν: Θριαμβευτικό εξώφυλλο στο Time αν και διακατέχεται από το «σύνδρομο του απατεώνα»

Kιμ Καρντάσιαν: Θριαμβευτικό εξώφυλλο στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το δικό της label underwear & shapewear SKIMS συγκαταλέγεται στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο

Αισθάνεται πως τα κατάφερε αλλά ομολογεί πως ακόμα την διακατέχει το σύνδρομο του απατεώνα, αναφέρει η πασίγνωστη reality star, businesswoman και influencer Κιμ Καρντάσιαν.

H πάμπλουτη 42χρονη καλιφορνέζα, έγινε εξώφυλλο ακόμα μια φορά, αλλά όχι οπουδήποτε: Φιγουράρει στο Time magazine για την τεράστια επιτυχία του brand που ίδρυσε, ονόματι SKIMS, καθώς ταχύτατα θρονιάστηκε ανάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του πλανήτη. Η SKIMS διαθέτει 8 εκατομμύρια followers, εκτός από τα 350 εκατομμύρια που ακολουθούν την Κιμ ήδη στο Instagram. Τη συναντάμε στον κατάλογο με κολοσσούς όπως Bell, Disney και TikTok!

Εννοείται βέβαια πως στο Time ως cover girl προτιμήθηκε λόγω δημοτικότητας και αναγνωρισιμότητας η Κιμ. Ποζάρει με μαύρο, εφαρμοστό outfit τονίζοντας τις διάσημες καμπύλες της ενώ έκανε δηλώσεις σεμνές αναφορικά με την επιτυχία της. Πάντως η SKIMS το 2019 και αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022. Η ιδέα να δημιουργήσει προιόντα που «διαμορφώνουν» το σώμα προήλθε από τις δικές της ανάγκες. Περιλαμβάνει εσώρουχα, loungewear και τώρα αναμένονται νέο κομμάτι athleisure αλλά και είδη για άνδρες. Η ίδια δοκιμάζει τα πάντα πάνω της πριν εγκριθούν για παραγωγή και συχνά είναι το μοντέλο καινούριων προτάσεων. Εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της.

Παραδέχεται βέβαια πως ίσως να μη συνεχίσει να εμφανίζεται ημίγυμνη για πάντα. «Καταλαβαίνω ότι ίσως στα 50 μου, δεν θα θέλω να ποζάρω με το εσώρουχό μου» ανάφερε.

Για όλες τις  γυναίκες ωστόσο λέει: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνουμε όσο το δυνατόν πιο νέες. Δεν πρόκειται να βγούμε έξω χωρίς να προσπαθήσουμε». Το σχετικό δημοσίευμα στο Time τιτλοφορείται: Kim Kardashian loves your body. Tα προιόντα SKIMS είναι απίστευτα απαλά και έχουν 10 τόνους του μπεζ, ώστε να εναρμονίζονται σε διαφορετικούς τόνους δέρματος.

 Ειδήσεις Τώρα

Χόρεψε μπάλο με το αμαξίδιο στον γάμο του αδερφού της και καταχειροκροτήθηκε

Louis Vuitton Men: Eγκυος και «φορτωμένη» μαμά η Ριάνα στην αναπάντεχη, νέα καμπάνια

Ο πρώτος… μίνι καύσωνας προ των πυλών: Έρχεται κύμα ζέστης με θερμοκρασίες έως 37 βαθμούς

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View