Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μίντλετον: «Σέταρε» το royal blue με τα …παιδιά της για το Πάσχα

Κέιτ Μίντλετον: «Σέταρε» το royal blue μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου ξαναφόρεσε το ίδιο coat dress αλλά με ανανεωμένο styling για όλη την οικογένεια

Εκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου, οι φωτογραφίες της βρετανικής βασιλικής φαμίλιας ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα (για το ημερολόγιο των Καθολικών).

Στο επίκεντρο όπως πάντα η υπέρκομψη Κέιτ Μίντλετον, η οποία τίποτα δεν φοράει τυχαία. Συγκεκριμένα, η 41χρονη πριγκίπισσα πλέον, «ανακύκλωσε» ένα coat dress σε λαμπερό royal blue τόνο συνδυάζοντάς το με τα looks των μικρότερων παιδιών της.

Ηταν μια δημιουργία του label Catherine Walker, που επιλέγει συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της, το οποίο είχε ξαναφορέσει πέρυσι το Μάρτιο για τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Αυτή τη φορά διάλεξε διαφορετικό ασορτί pillbox καπέλο και τσαντάκι ενώ «έσπασε» τη μονοχρωμία με μπεζ κλασικές γόβες. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα όπως συνήθως, φορούσε σκουλαρίκια με μπλε ζαφείρια, ενώ το μανικιούρ της ήταν τολμηρό για το βασιλικό πρωτόκολλο, δηλαδή σε κόκκινο! Η Κέιτ που προφανώς γνωρίζει πως θα πετύχει μια τέλεια φωτογραφία, «έδεσε» το φωτεινό μπλε με το καλσόν της μικρής Σάρλοτ και τη βερμούδα του 4χρονου Λούις, που πρώτη φορά συνοδεύει τους γονείς του στην εκκλησία για αυτή την περίσταση. Γουίλιαμ και Τζορτζ εμφανίστηκαν με navy blue κοστούμια. (Για την ιστορία, πέρυσι είχε επιλεγεί με αντίστοιχη λογική το απαλό σιέλ για το Πάσχα)

Μπλε ψήφισαν πάντως και ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα που πλαισιώθηκαν από αδέλφια και ανίψια στο St. George's Chapel του Windsor. Εννοείται βέβαια πως εφημερίδες και περιοδικά στάθηκαν περισσότερο στο «matching moment» της Κέιτ αλλά και στο ότι συνεχίζει να εκσυγχρoνίζει σοφά το royal dress code. Αυτή τη φορά για παράδειγμα ακολούθησε ένα χρωματικό trend και επέδειξε περιβαλλοντική ευαισθησία έχοντας επίγνωση πως θα βγουν υποδειγματικά οικογενειακά στιγμιότυπα για τον Τύπο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View