Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μίντλετον: Στροφή στο power dressing, πάνε τα θηλυκά φορέματα, έκθαμβος ο βρετανικός Τύπος

Κέιτ Μίντλετον: Στροφή στο power dressin...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανδρόγυνα κοστούμια με υποδειγματική εφαρμογή, το ένα μετά το άλλο, τις τελευταίες μέρες από τη δούκισσα

Πιο σύγχρονη και δυναμική γυναικεία εικόνα στοχεύει να προβάλλει στο εξής η 41χρονη Κέιτ Μίντλετον, μια από τις πιο επιδραστικές στυλιστικά γυναίκες στον κόσμο. Τις τελευταίες μέρες στις επίσημες εμφανίσεις της έχει στραφεί στο λεγόμενο power dressing ή αλλιώς στο ανδρόγυνο tailoring παραμερίζοντας τα μεσάτα και εβαζέ φορέματα που έγιναν σήμα κατατεθέν της. Μάλιστα με αφορμή την έναρξη της νέας της καμπάνιας, Shaping Us, για το Royal Foundation Centre for Early Childhood επενδύει σταθερά στα κοστούμια και στα αυστηρά, σοφιστικέ πανοφώρια. Η εκστρατεία της που αφορά στην «κρίσιμη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και πώς αυτή διαμορφώνει τους ενήλικες που γινόμαστε» ήταν μια  ιδανική αφορμή για την επίδειξη του ανανεωμένου style της.

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός Τύπος επαίνεσε τρία διαδοχικά look της με ετικέτα Alexander Mc Queen, οίκος που δημιουργεί έξοχες «δομημένες» σιλουέτες και είναι ο πιο αγαπημένος της.

Η Κέιτ φόρεσε ένα μαύρο, υπέρκομψο κοστούμι με έντονους ώμους και flared pants κι ένα πράσινο πανοφώρι του συγκεκριμένου label με σουέντ μπότες αλλά τελικά ήταν ένα έντονο, κόκκινο σύνολο που σαγήνευσε άπαντες. Μιλάμε για ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο κοστούμι, που σταύρωνε με ασυμμετρία και ένα κουμπί. Με αιχμηρές βάτες στο blazer και φαρδύ, super trendy παντελόνι, η δούκισσα «έλαμψε» στο Royal Opera House. Η καλλίγραμμη σύζυγος του Ουίλιαμ επέλεξε για αξεσουλάρ  παπούτσια Gianvitto Rossi, τσάντα Miu Miu και ιδιαίτερα σκουλαρίκια Chalk’s Florence, ενός προσιτού, λονδρέζικου  brand μιας αρχιτεκτόνισσας ονόματι Malaika Carr. Ο λόγος βέβαια για ένα κοστούμι που η τιμή του ξεπερνάει τα 2000 ευρώ, αλλά  στην αγορά όλες μπορούμε να βρούμε παρόμοιες προτάσεις σε ωραίες μονοχρωμίες.

Και  νωρίτερα όμως από τις παραπάνω εμφανίσεις με Alexander Mc Queen, η Κέιτ απέδειξε πως επιθυμεί να αλλάξει το ντύσιμό της. Την είδαμε και με μπορντό κοστούμι Roland Mouret, σχεδιαστή που επίσης επενδύει στην άριστη εφαρμογή αναδεικνύοντας το σώμα. Από το φθινόπωρο τη βλέπουμε με ανδρόγυνο ύφος και power suits αλλά πλέον αυτό έχει εξελιχθεί σε καθημερινή επιλογή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View