Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ποζάρουν με τζιν και μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα»

Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Π...

Πιο χαλαροί από ποτέ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δημοσίευσαν μέσα από τον λογαριασμό τους στο instagram, μια «ηλιόλουστη» φωτογραφία για τις γιορτές. Η φωτογραφία με το φετινό πορτρέτο της οικογένειας, θα κοσμεί την χριστουγεννιάτικη κάρτα που δίνει το παλάτι.

Στην νέα φωτογραφία που μοιράστηκαν με το κοινό η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και που θα αποτελέσει την κάρτα για τα Χριστούγεννα, βλέπουμε όλη την οικογένεια – συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις – να κρατιέται χέρι-χέρι.

Όλη η οικογένεια είναι ντυμένη casual και κάνουν βόλτα κάτω από τον ήλιο. Τόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ όσο και η πριγκίπισσα Κέιτ φορούν χαλαρά τζιν, ενώ ο Τζορτζ και η Σάρλοτ φορούν αθλητικά παπούτσια.

«Μοιραζόμαστε την νέα εικόνα της οικογένειας για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα!», έγραψαν στην λεζάντα στα social media.

Το γλυκό, οικογενειακό στιγμιότυπο τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Matt Porteous φέτος στο Norfolk. Η οικογένεια περνά πολύ χρόνο στο εξοχικό της, το οποίο είναι μέρος της περιουσίας της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight