Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kαμίλα και Κέιτ: Μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις με βαρύτιμες τιάρες λόγω των νέων τους τίτλων

Kαμίλα και Κέιτ: Μεγαλοπρεπείς εμφανίσει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η μια διαδέχθηκε την βασίλισσα Ελισάβετ και η άλλη την αξεπέραστη πριγκίπισσα Νταιάνα, οπότε το διατυμπάνισαν στυλιστικά

Μετά από καιρό, ντύθηκαν πολύ… «grande», εναρμονισμένες με τις υπέρλαμπρες σάλες του Μπακινχαμ και τιμώντας τους νέους τους τίτλους, η Καμίλα και η Κέιτ Μίντλετον. Ο βασιλιάς Κάρολος διοργάνωσε την πρώτη επίσημη δεξίωση μετά την ανάληψη του θρόνου με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Νότιας Αφρικής, Cyril Ramaphosa. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραβρέθηκαν με ιδιαίτερα αμπιγιέ ενδυμασίες , φορώντας μάλιστα εκθαμβωτικές τιάρες για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 75χρονη νυν βασίλισσα Καμίλα επέλεξε για την περίσταση την Belgian Sapphire τιάρα της βασίλισσας Ελισάβετ. Η αείμνηστη μονάρχης  την είχε φορέσει σε επίσκεψή της στη Σιγκαπούρη του 1989 αλλά και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κινέζου πρόεδρου το 2015. Τη συνδύασε με κλασικό, μπλε φόρεμα Bruce Oldfield από ντουμπλαρισμένη δαντέλα σε royal μπλε απόχρωση καθώς και περιδέραιο  με βραχιόλι της ιστορικής συλλογής «King George Victorian Suite». Τα κοσμήματα αυτά ήταν ένα δώρο του βασιλιά Γεώργιου στην κόρη του, τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ, για τον γάμο της το 1947.

Η 40χρονη Κέιτ Μίντλετον νυν πριγκίπισσα της Ουαλίας  ξαναφόρεσε μια από τις αγαπημένες της τιάρες, την Lover's Knot που ανήκε στη βασίλισσα Mary. Όπως και η πεθερά της Νταιάνα, την αξιοποιεί αρκετά συχνά σε τέτοιες περιστάσεις. Μια λευκή, κεντημένη τουαλέτα με μακριά κάπα ενός από τα αγαπημένα της λονδρέζικα labels, ονόματι Jenny Packham  και  μαργαριταρένιο βραχιόλι που άνηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ ολοκλήρωσαν το μεγαλοπρεπές της look. Η φιγούρα της όπως πάντα άψογη συν ότι ανέδειξε την τάση του cape dress.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View