Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ενας «άλλος» Μπραντ Πιτ: «Ας τα κάνουμε άνω κάτω» λέει με χρωματιστά κοστούμια

Ενας «άλλος» Μπραντ Πιτ: «Ας τα κάνουμε ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενας designer της Νέας Υόρκης του άλλαξε τελείως την εικόνα στο red carpet, δείχνει πια πολύ μοντέρνος και κεφάτος

Tί συμβαίνει με το Μπραντ Πιτ; Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο, Λος Αντζελες. Στο red carpet της νέας του ταινίας, ενός θρίλερ δράσης ονόματι Bullet Train εμφανίστηκε πολύ – πολύ διαφορετικός και στις τέσσερις πόλεις. Εξαιρετικά κεφάτος και με ξαφνικό ενδιαφέρον για τη μόδα σε ανατρεπτικές εκδοχές, καθώς φόρεσε φούστα, χαλαρά υφάσματα και έπαιξε με τα πατρόν και τα χρώματα. Τον είδαμε με φαρδιά, super trendy παντελόνια αλλά και να τολμάει το λεγόμενο color blocking σμίγοντας μονοχρωμίες. Δοκίμασε χρωματιστά sneakers και μοντέρνα γυαλιά. 

Σε πρώτη φάση είπαμε «Περνάει ηλικιακή κρίση; Οχι, είναι τοοοσο ωραίος που δεν χρειάζεται πειραματισμούς, δεν πρόκειται άλλωστε για τον Τιμοτέ Σαλαμέ». Λατρεύαμε να τον βλέπουμε με διαχρονικά, φινετσάτα outfits τύπoυ Armani και Brioni αλλά και ως «χύμα» κλασικό αμερικανάκι. Όμως τώρα τον… ξανασυνηθίσαμε. Τα δημοσιεύματα για την καινούρια του εικόνα είναι απανωτά στα διεθνή media. Η Vogue έγραψε «Αλλαξε τελείως look. Όχι πια σμόκιν, πουκάμισα και παπιγιόν». Μάθαμε λοιπόν πως η μεταμόρφωση του 56χρονου super star οφείλεται στον independent designer   Haans Nicholas Mott, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και σχεδίασε αποκλειστικά για τον Μπραντ αυτή τη διαφορετική γκαρνταρόμπα με genderless φιλοσοφία.

 ΤΑ ΝΕΑ LOOKS 

Τι λέει όμως ο ίδιος ο ηθοποιός για όλα αυτά; «Έχω περάσει τη μέση ηλικία και θέλω να είμαι συγκεκριμένος για το πώς θα διανύσω αυτή την περίοδο, όπως και αν είναι.  Δεν ήμουν ποτέ ένας τύπος πενταετούς σχεδίου. Είμαι απλά, ό,τι αισθάνομαι σωστό για την ημέρα. Ακόμα λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο». Ειδικά στην τελευταία του παρουσίαση στο Λος Αντζελες τόνισε στο Variety περί του διαφορετικού ντυσίματός του: «Δεν ξέρω γιατί. Ολοι πρόκειται να πεθάνουμε οπότε ας τα κάνουμε όλα ανω κάτω»!  

Μάλιστα άπαντες πρόσεξαν τότε την «ανεβασμένη» του διάθεση και τις υπερβολικά διαχυτικές χειρονομίες του μπροστά στους φωτογράφους.

Εχει δηλώσει επίσης ότι δεν πιστεύει πως η ένδυση έχει φύλο αλλά και πως «το στυλ μου είναι πως δεν έχω στυλ». Πρόσφατα σχεδίασε πάντως καρό πουκάμισα για το goop της Γκουίνεθ Πάλτροου οπότε επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του για τη μόδα, ενώ έγινε γνωστό πως δυσκολεύεται να βγει ραντεβού και πως αντιμετωπίζει μια σπάνια ασθένεια αναγνώρισης των προσώπων γύρω του.

Επιπλέον θυμίζουμε πως στο GQ, ο Πιτ είχε αποκαλύψει ότι έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, αφού εκτιμά ότι βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του. (Οπως και να είναι πάντως παραμένει γεννημένος καρδιοκατακτητής, δε νομίζετε;)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View