Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 4 Αυγούστου στη χώρα μας η νέα περιπέτεια με τον Μπραντ Πιτ, "Bullet Train"

Στις 4 Αυγούστου στη χώρα μας η νέα περι...

Αναμένεται να δούμε την ταινία και στην Πάτρα - Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch

Ο 58χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ του κινηματογράφου Μπραντ Πιτ που το 2020 για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου, αυτήν την περίοδο είναι στην Ευρώπη (είδαμε φωτογραφίες του από το Παρίσι και το Βερολίνο) όπου ταξίδεψε για την προώθηση της νέας ταινίας όπου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τίτλο «Bullet Train» που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε διανομή της Feelgood την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Ο πάντα γοητευτικός Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο (γκαντέμη) δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του  Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Deadpool 2», David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Σκηνοθεία: David Leitch

Σενάριο: Zak Olkewicz βασισμένο στο βιβλίο του Kotaro Isaka.

Πρωταγωνιστούν πλάι στον Brad Pitt, οι Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio και η Sandra Bullock.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ο Μπραντ Πιτ συνέβαλε, όπως διαβάσαμε και στο χτίσιμο του χαρακτήρα του ενώ το καπέλο που φοράει, ήταν δική του ιδέα και έμπνευση.

Διάρκεια: 152 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture