Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 4 Αυγούστου βγαίνει στη χώρα μας το "Bullet Train" με τον Μπραντ Πιτ

Στις 4 Αυγούστου βγαίνει στη χώρα μας το...

Σε σκηνοθεσία του David Leitch - Θα το δούμε και στην Πάτρα

Σε λιγότερο από 2 μήνες, στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο νέο φιλμ με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό σούπερ σταρ του σινεμά, Μπραντ Πιτ. Ο λόγος για την ταινία «Bullet Train», ένα περιπετειώδες θρίλερ σε σκηνοθεσία του 46χρονου David Leitch που έχει υπογράψει σκηνοθετικά το «Deadpool 2» το 2018 και το αρκετά βίαιο «Atomic Blonde» με τη Σαρλίζ Θερόν το 2017.

Ο Brad Pitt, τιμημένος με Όσκαρ β’ ανδρικού το 2020 για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, υποδύεται στο «Bullet Train» τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του  Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Deadpool 2», David Leitch, λοιπόν, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Σενάριο: Zak Olkewicz και έχει βασιστεί στο βιβλίο του: Kotaro Isaka.

Πρωταγωνιστούν οι: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio, Zazie Beetz, Logan Lerman, Karen Fukuhara και η Sandra Bullock.

Τον Μπραντ Πιτ τον είδαμε στον περασμένο Μάρτιο σε μικρό, γκεστ ρόλο στην ρομαντική περιπέτεια με την Σάντρα Μπούλοκ, τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τον Ντάνιελ Ράντκλι «The Lost City – H Xαμένη Πόλη» που είχε εισπρακτική επιτυχία ξεπερνώντας τα 186 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις.

Το φιλμ «Bullet Train» θα βγει στην Ελλάδα (το περιμένουμε και στην Πάτρα) στις 4 Αυγούστου 2022 σε διανομή από τη Feelgood. Στις Αμερικάνικες αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture