Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται παραμονή του Ευαγγελισμού, στις Ελληνικές αίθουσες η κωμική περιπέτεια "Η Χαμένη Πόλη"

Έρχεται παραμονή του Ευαγγελισμού, στις ...

Πρωταγωνιστούν οι Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και ο Μπραντ Πιτ

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 μαζί με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα η νέα κωμική, εξωτική περιπέτεια με τίτλο «The Lost City – Η Χαμένη Πόλη» σε διανομή της Odeon. Το διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας ήδη προβάλλεται στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων και είναι αρκούντως διασκεδαστικό.  

Σύμφωνα με το στόρι, η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (στο ρόλο η βραβευμένη με Όσκαρ, Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (στο ρόλο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντας». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (τον υποδύεται ο αλλοτινός Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόληςτου τελευταίου μυθιστορήματός της.

Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Στην ταινία σε σκηνοθεσία Άνταμ Νι, Άαρον Νι, έχει κι ένα ρόλο έκπληξη ο σούπερ σταρ και βραβευμένος με Όσκαρ για το ‘Κάποτε στο Χόλιγουντ», Μπραντ Πιτ.

Σενάριο: Όρεν Ουζιέλ, Ντάνα Φοξ, Άνταμ Νι, Άαρον

Παίζουν ακόμα οι Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Ρέιμοντ Λι, Όσκαρ Νούνιες, Πάτι Χάρισον, Μπόουεν Γιάνγκ.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture