Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρίνα Σάττι: Με το super trend των balloon skirts στη Γιουροβίζιον, διάλεξε γερμανικό label

Μαρίνα Σάττι: Με το super trend των ball...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με το βλέμμα στον τελικό του άλλου Σαββάτου 11/5, επέλεξε νεανικό «Balkan style» όπως το αποκαλεί

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Γιουριβίζιον μοιάζει πολύ μικρότερη από τα 37 της χρόνια, οπότε αξιοποίησε την εικόνα της με ένα look που αποπνέει πρωτίστως νεανικότητα.

Το κομμάτι που δεσπόζει πάνω της είναι μια «balloοn» φουστίτσα σε μεταλλικό λιλά τόνο, που βασίζεται στην μεγάλη τάση των bubble girly skirts.

Eχουν κάνει μεγάλη επιστροφή αυτού του τύπου οι φούστες που φουσκώνουν με έμπνευση τα eighties. Κυκλοφορούν ευρέως πια στη διεθνή αγορά, κυρίως σε μίνι αλλά και σε μίντι. Πέρυσι την άνοιξη για παράδειγμα εμφανίστηκαν στη Νέα Υόρκη, στο Proenza Schouler show ενώ φέτος τις εντοπίσαμε στην πασαρέλα Miu Miu και στη συνέχεια στις αλυσίδες πολυκαταστημάτων. Αυτή την ιδέα είχε αγαπήσει πολύ ο αθάνατος Yves Saint Laurent και έκανε θραύση στα παλιά parties...

Ξερετε τους ορους balloon ή bubble;

Ξερετε τους ορους balloon ή bubble;

Η Μαρίνα Σάττι επί σκηνής

Η Μαρίνα Σάττι επί σκηνής

Eιδικά σε νεαρά κορίτσια δείχνει πολύ χαριτωμένη. Η Μαρίνα Σάττι – έστω κι αν τα πρώτα σχόλια διχάζονται για το outfit- προτίμησε την εκδοχή του brand Ottolinger από το Βερολίνο. Μια εταιρεία με συνεπή παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που επηρεάζεται από 80s, 90s, 00s, όπως συνηθίζει η νεότερη γενιά. Συνδημιουργοί οι σχεδιάστριες Christa Bösch και Cosima Gadient που έχουν προσελκύσει stars όπως οι Kylie Jenner, Gigi Hadid και Cardi B.

 Η φούστα που κοστίζει 500 ευρώ, συνδυάζεται με κοντό τοπ με ανοίγματα (που επίσης αγαπούν οι μικρότερες fashionistas) αλλά και πολύ ιδιαίτερες, ψηλές μπότες, των οποίων η τιμή υπερβαίνει τα 1000 ευρώ.  Το ντύσιμο βασίζεται στη συνεργασία με τη στιλίστρια της ερμηνεύτριας, Georgia Tal, η οποία επιμελήθηκε και τα looks του videoclip. Θεωρεί πως έτσι αποτυπώνεται το γενικότερο Balkan style το οποίο διακρίνεται και στο τραγούδι.  

Βρήκαμε το trend στα Zara

Βρήκαμε το trend στα Zara

Φόρεμα Ganni

Φόρεμα Ganni

Στο show Miu Miu spring summer 2024

Στο show Miu Miu spring summer 2024

Μην ξεχνάτε πως στη «μάχη» της Γιουροβίζιον ρίχτηκαν 37 χώρες, αλλά στον τελικό στις 11 Mαίου θα διαγωνιστούν 26 χώρες, εφόσον στις 7 και 9 του μήνα έχουν προγραμματιστεί οι ημιτελικοί. Από την πρόβα φαίνεται πως η ελληνική συμμετοχή «σκίζει» στο διαδίκτυο και τρελαίνει τους Eurofans ανατρέποντας και πάλι τα προγνωστικά των φαβορί.

Τη Μαρίνα Σάτι πλαισιώνουν οι χορευτές Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου με την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού. Το τραγούδι «Ζάρι» είναι αξιομνημόνευτο, με ιδιαίτερο ύφος και φωνητικά.

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια μεγάλωσε στο Ηράκλειο, είναι κόρη Σουδανού γιατρού και έχει αποφοιτήσει με υποτροφία από τοBerklee College of Music και την Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης Βεάκη. Το 2017, το τραγούδι της «Μάντισσα», εμπνευσμένο από ηπειρώτικους και κρητικούς ρυθμούς, έγινε viral ξεπερνώντας μέχρι σήμερα τις 56 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Πολλοί δεν ξέρουν πως έχει ιδρύσει το πολυφωνικό σχήμα fones και τη γυναικεία χορωδία chores και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 15 χώρες. Θεωρείται μια ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα με πολυεθνικές επιρροές και πρωτοποριακή ματιά.

Ειδήσεις Τώρα

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε αρνί στην Πάτρα και την Αχαΐα - Αναλυτική πρόγνωση για κάθε μέρα

Nτούα Λίπα: Τόλμησε να αναμετρηθεί με τη Τζέιν Μπίρκιν, φόρεσε παρόμοιο tunic dress

Τα εξοχικά αρχοντικά του περασμένου αιώνα στην Πάτρα που δέσποζαν στα παράλια της πόλης

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View