Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαρία Ολυμπία, Παρίσι: «Εκλεισε» σαν ροζ σύννεφο το Giambattista Valli Couture show

Mαρία Ολυμπία, Παρίσι: «Εκλεισε» σαν ροζ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην παραμυθένια πασαρέλα περπάτησε και η «κολλητή» της Ελλα Ρίτσαρντς, εγγονή του ροκά Κιθ Ρίτσαρντς

Οσο πάει και «εγκαθίσταται» στον κόσμο της μόδας, η 26χρονη Μαρία Ολυμπία, κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ και εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Επιλέχθηκε για το φινάλε το ονειρικού ντεφιλέ υψηλής ραπτικής του ιταλού couturier Giambattista Valli. Nτυμένη με μια απίθανη τουαλέτα γεμάτη κεντήματα και φρου- φρου, που παρέπεμπε σε ροζ σύννεφο, χάρισε στο κοινό μια αξιομνημόνευτη εικόνα στην παριζιάνικη εβδομάδα μόδας.

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής έχει συνδέσει το όνομά του με το … εκτόπισμα από τούλια και βολάν, με φιόγκους, πετράδια, αριστοτεχνικά ντραπέ. Με ρούχα που δύσκολα αποκτιούνται και δύσκολα φοριούνται αλλά απογειώνουν το σύνδρομο της Σταχτοπούτας που κρύβουμε μέσα μας. Η Μαρία Ολυμπία ανέδειξε ένα από τα κορυφαία outfit του show, με πολύ διακριτικό nude μακιγιάζ και κολλημένα, ρετρό μαλλιά. Πρώτη στην πασαρέλα εμφανίστηκε η «κολλητή» της φίλη, η 27χρονη Ελλα Ρίτσαρντς εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς και επίσης «it» fashion girl. Το δάπεδο ήταν πασαπαλισμένο με ρομαντικά ροδοπέταλα και πολλές εικόνες κυκλοφόρησαν στο Instagram πέρα από τα ρεπορτάζ διάσημων περιοδικών. (Σας έχουμε εικόνες βέβαια)  

Θυμίζουμε πως η Μαρία Ολυμπια που έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, είναι περιζήτητη στο διεθνές jet set  και έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες και επιδείξεις των Dolce e Gabbαna, Michael Kors, Aquazzura, Louis Vuitton, ενώ το υπέροχο γούστο και την ζηλευτή γκαρνταρόμπα της τα οφείλει και στην επιρροή της υπέρκομψης μητέρας της.

 Ειδήσεις Τώρα

Η ταινία με τον Χάρισον Φορντ πάντα στον κεντρικό ρόλο, παίζεται στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Αυτή είναι η μαγική παραλία του Ιονίου που πολλοί θεωρούν κορυφαία σε ολόκληρη τη χώρα

Από 20/7 Barbie, η Μάργκο Ρόμπι έφθασε Σεούλ με εκτυφλωτικά ροζ Versace looks

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View