Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

The Prince’s Trust Global Gala: Τα υπέροχα φορέματα των Μαρί Σαντάλ και Μαρίας Ολυμπίας

The Prince’s Trust Global Gala: Τα υπέρο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε ένα event γεμάτο celebrities στη Νέα Υόρκη, η σύζυγος και η κόρη του Παύλου μαγνήτισαν τα βλέμματα, τί ακριβώς φόρεσαν

Πολλά τα στιγμιότυπα με τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Παύλο, τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την μεγαλύτερη κόρη τους Μαρία Ολυμπία, μοντέλο και influencer, στο μεγαλοπρεπές The Prince's Trust Global Gala στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Αν και παρευρέθηκαν διασημότητες της «a- list», υπήρξαν και δημοσιεύματα αποκλειστικά επικεντρωμένα σε εκείνους. Η οικογένεια ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα των  Edward Enninful (επικεφαλής της βρετανικής Vogue) και  Lionel Richie, καλλιτέχνη και όπως πάντα ήταν όλοι υπέρκομψοι.

Συγκεκριμένα, πέρα από το επίσημο, μαύρο σμόκιν του Παύλου, εντυπωσίασε το εμπριμέ maxi dress της Μαρί Σαντάλ με ετικέτα της ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Με λευκό φόντο και μακριά μανίκια είχε πολύ χαρούμενα, άνθινα prints κυρίως στους τόνους του ροζ και του πράσινου.

Η Μαρία Ολυμπία, διάλεξε ένα πιο νεανικό look που τόνιζε τη λεπτή της σιλουέτα: Ένα χρυσό lurex dress του ιταλικού οίκου Prada. Και οι δυο κυρίες κρατούσαν τσαντάκια Olympia Le Tan που μοιάζουν με βιβλία, καθώς η Μαρία Ολυμπία συνεργάζεται με το συγκεκριμένο label σχεδιαστικά. Η Daily Mail κοστολόγησε μάλιστα τα looks, γράφοντας πως το φόρεμα της μαμάς έχει τιμή 1850 λίρες, το φόρεμα της κόρης 2500 λίρες και οι τσάντες πάνω από 1500 λίρες η καθεμιά, οι οποίες διαφημίστηκαν άψογα από τις δυο κυρίες. Η εφημερίδα έγραψε χαρακτηριστικά για «masterclass στο marketing»

Παρούσες επίσης η Κέιτ Μος στα μαύρα, η performer Ρίτα Οrα με λευκό bustier dress Richard Quinn, η ηθοποιός Σιένα Μίλερ με αστραφτερό φόρεμα Fendi και συνοδό τον 25χρονο αγαπημένο της αλλά και η Ιρίνα Σάικ με στράπλες μίνι Vivienne Westwood.Τα φλας άστραψαν και για τις παρουσίες των Ιμάν, Ιντρις Ελμπα, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Doja Cat, Ειζα Γκονζάλεζ κ.α. Ολοι διασκέδασαν στο κλασικό, κοσμικό στέκι Casa Cipriani στην καρδιά του Big Apple. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View