Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το αντίο του Tom Ford μέσω Instagram: Μνημόνευσε αξέχαστα looks στην τελευταία του collection

Το αντίο του Tom Ford μέσω Instagram: Μν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O ομώνυμος οίκος εξαγοράστηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τον όμιλο Estee Lauder για 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια

Αποχωρεί πάμπλουτος από το fashion στερέωμα ο τεξανός super star Tom Ford.

Ο designer που αναμόρφωσε Gucci και Saint Laurent ανεβάζοντας το sexiness στην πασαρέλα, έκανε αιφνιδιαστικά την ανακοίνωση της τελευταίας του collection στο Instagram.  Η απόφασή του συμπίπτει βέβαια με την πώληση του δικού του οίκου για 2,8 δις δολάρια στον όμιλο Estee Lauder, 13 μετά την ίδρυσή του και τη δήλωση «όταν κάτι δεν με ευχαριστεί πλέον το πουλάω».

 Με  βίντεο και φωτογραφίες και λεζάντα περί «τελευταία συλλογής, βασισμένης στα αρχεία της εταιρείας» του η είδηση- βόμβα έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου. Το υλικό επιμελήθηκε ο Steven Klein σε styling  της στενής φίλης του Tom Ford, Carine Roitfeld. O πάντα γοητευτικός σχεδιαστής και σκηνοθέτης φαίνεται να θαυμάζει τα αγαπημένα του ρούχα πάνω σε αγαπημένα του μοντέλα όπως οι Κάρλι Κλος, Αμπερ Βαλέτα, Τζόαν Σμολς, Κάρεν Ελσον μέσα σε γυάλινες βιτρίνες. Στις φωτογραφίες μνημονεύει το λευκό, cape dress που φόρεσε η Γκουίνεθ Πάλτροου στα Oscars, το ροζ σύνολο  της Ζεντάγια στα βραβεία Emmy το 2019, το λαμπερό μίνι της Μπιγιονσέ στην περιοδεία Mrs. Carter World Tour. Εννοείται βέβαια πως είναι αξεπέραστα τα statement βελούδινα κοστούμια του, οι απαστράπτουσες εφαρμοστές τουαλέτες και η μοναδικά chic γκαρνταρόμπα της Τζουλιάν Μουρ στην πρώτη του αυτοβιογραφική ταινία «A single Man».

Ηδη συζητιούνται οι διάδοχοί του στο τιμόνι του brand του, αλλά και γιατί επέλεξε να φύγει έτσι απλά και μυστηριακά ταυτόχρονα. Θυμίζουμε πως πέρυσι ολοκλήρωσε και τη θητεία του ως Πρόεδρος της CFDA, του σωματείου των αμερικανών σχεδιαστών ενώ τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 62 του χρόνια έχοντας γράψει ιστορία στο χώρο του.   

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View