Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το styling στην καινούρια καμπάνια Sophie Deloudi Swimwear είναι της πατρινής Κάτιας Τρακαδά

Το styling στην καινούρια καμπάνια Sophi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φωτογραφίες και γυρίσματα έγιναν στην Αμοργό, η «δική μας» fashion expert μίλησε στο thebest.gr

H έμπειρη πατρινή στυλίστρια Κάτια Τρακαδά έβαλε την υπογραφή της στην ηλιόλουστη, ξελογιάστρα καμπάνια Sophie Deloudi Swimwear με τίτλο «Happy go lucky» και φόντο την Αμοργό.

Από τα κορυφαία και πιο αγαπημένα ονόματα στα μαγιό και την ένδυση παραλίας, η γνωστή σχεδιάστρια μας καλεί να πάμε διακοπές άμεσα!

Αναμφίβολα το κλίμα της φωτογράφισης ξεχειλίζει καλοκαίρι, ανεμελιά και χαρά της ζωής. Ο φακός ακολουθεί μια χαλαρή, απολαυστική καθημερινότητα κοριτσιών στο νησί. Αλλωστε, η όλη ιδέα βασίστηκε σε «μακροβούτια ευτυχίας την εποχή της γυναικείας ενδυνάμωσης» ενώ οι ενότητες σε ολόσωμα, μπικίνι, φορέματα και οικολογικά σανδάλια διαθέτουν ονομασίες παρείστικων παιχνιδιών.

Όπως πάντα, το design βασίζεται σε καθαρές, λιτές γραμμές, μονοχρωμίες και γεωμετρικά μοτίβα, με τα θηλυκά κοψίματα και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες να ομορφαίνουν τη σιλουέτα.

Οι γήινοι τόνοι, το άσπρο- μαύρο είναι πάλι εδώ αλλά προτιμάμε να μας φανταζόμαστε με το sexy cut off ολόσωμο στο «καμμένο», πολύχρωμο tie dye.

H Kάτια Τρακαδά που συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια με το label Sophie Deloudi μίλησε στο thebest.gr σχετικά:

«Τα γυρίσματα έγιναν στην Αμοργό. Προσπάθησα να αποδώσω την ελευθερία που νιώθει μια κοπέλα όταν πηγαίνει σε ένα νησί σαν την Αμοργό με τον φίλο της και αυτός την φωτογραφίζει όπου και όπως και αν είναι.

Είναι ωραία, νέα, ελεύθερη στο μυαλό και αποπνέει έρωτα σε κάθε της κίνηση χωρίς να γίνεται προκλητική. Βασιστήκαμε σε μια λογική γαλλικής ταινίας, σε συνεργασία με την Σόφη και την όλη την ομάδα  ώστε  να δημιουργήσουμε δυο διαφορετικές ηρωίδες. Οπότε λειτούργησα πιο πολύ κινηματογραφικά. Ξέφυγα από την καθαρά  συνηθισμένη τακτική του να κάνω styling για ένα brand με μαγιό. 

Δουλεύω με την Σόφη από το 2019 και πραγματικά είναι από τις συνεργασίες που απολαμβάνω. Είναι η χημεία μας, η αλληλοεκτίμηση που έχουμε αλλά και ο θαυμασμός μου για το προϊόν της εταιρίας της. Έχει ένα καθαρό στυλ, παραμένει πιστή στο brand αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα προσαρμοσμένη με την εποχή. Σέβεται την γυναικεία ταυτότητα και τα μαγιό της αποπνέουν θηλυκότητα χωρίς να προβάλουν ένα ψευτο- sexiness. Κάθε φορά που δουλευουμε σε μια νέα συλλογή νιώθω απίστευτη προσμονή για το τελικό αποτέλεσμα και δουλεύω στο μυαλό μου την κάθε λεπτομέρεια. Δεν είναι προσωπική μου κατάκτηση αλλά συνεργατική επίτευξη». 

Η Κάτια Τρακαδά έχει πολλά να επιδείξει στην επαγγελματική της διαδρομή στη μόδα και πέρα από τα Deloudi swimwear ξεχωρίζει την συνεργασία της με τα Κimalé και τα Annie P. Βρίσκεται στο χώρο από το 2005, αφότου αποφοίτησε από το London College of Fashion, όπου έκανε το δεύτερο μεταπτυχιακό της (καθώς το πρώτο ήταν άσχετο στο LSE στο κομμάτι της υγείας και την κοινωνικής πολιτικής). Επίσης έχει εργαστεί στην Αγγλία σε εφημερίδες για fashion editorials, ήταν βοηθός σε καταξιωμένους στυλίστες ενώ συνέβαλε σε  διάφορα catwalks.

Στην Ελλάδα  έχει θητεύσει σε περιοδικά, στον κινηματογράφο, ως καθηγήτρια σε σχολές (BCA, Βίκυ Καγιά κα.) Τα τελευταία χρόνια  έχει στραφεί περισσότερο με το fashion consulting στο δημιουργικό τμήμα αλλά και στο branding. Εμείς συνεχίζουμε να την ξέρουμε σαν ένα από τα πιο stylish κορίτσια της Πάτρας και βέβαια καμαρώνουμε για την εξέλιξή της.

Ειδήσεις Τώρα

Καταιγιστικά φλας στο «Τhe Ribbon Cutting» στη νέα έδρα της Rogdaki events trademark

Πάτρα: Aπόψε ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος Μαρτίνος Τιρίμος στην αίθουσα της Φιλαρμονικής

Πάτρα: Το Σάββατο 29/4 κάνει πρεμιέρα η νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ, «Του Κουτρούλη ο Γάμος»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View